Головна » 2017 » Жовтень » 2 » день ліквідатора незабаром
8:04 PM
день ліквідатора незабаром

Сьогодні у ратуші під керівництвом заступника міського голови Володимира Бойцана, який відає у міській раді питаннями культури, освіти, медицини, планували заходи та координували спільні дії до відзначення Дня вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС.

Віктор Познік, голова Коломийської спілки «Союз Чорнобиль України», повідомив пропозиції своєї громадської організації щодо відзначення 14 грудня Дня ліквідатора та у майбутньому – заходів до 32 роковин Чорнобильської трагедії. В організації урочистостей, за словами Віктора Позніка, покладаються на відділ культури Коломийської міської ради, адже відділ не вперше готує такі заходи.

Із керівником департаменту соціального захисту Людмилою Яремчук обговорили питання санаторно-курортного лікування чорнобильців та грошової допомоги. Як повідомила Людмила Яремчук, кошти на путівки вже виділено, а також для для підтримки цих коломиян уже подали зміни до Програми посилення соціального захисту населення м. Коломиї на 2017-2019 рр. Тож якщо на наступній сесії депутати підтримають, обсяг фінансування збільшиться на 15 тисяч гривень.

 

Крім того, Віктор Познік повідомив про те, що їхній організації необхідна підтримка міста й району для того,щоб у 2018 році здійснити традиційну прощу до Чорнобильського храму.

Усі пропозиції внесено у протокол та їх буде враховано під час роботи над організацією заходів.

Переглядів: 467 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 5
5 Віктор Познік  
0
https://www.youtube.com/watch?v=N3WND37XU_M&feature=share

4 ВІКТОР ПОЗНІК  
0
Нині день народження святкує моя дорога дружина.наша мама та бабуся Познік Марія Богданівна.щиро вітаємо та бажаємо мирного неба і здоров.я.спокою та втіхи від дітей і внуків.хай Бог допомагає завжди і всюди.дякуємо за все.

3 ВІКТОР ПОЗНІК  
0
все буде добре

2 ВІКТОР ПОЗНІК  
0
потихеньку

1 ВІКТОР ПОЗНІК  
0
розпочали підготовку

Ім`я *:
Email *:
Код *: