Головна » 2017 » Вересень » 20 » Коломия-чорнобильці
12:57 PM
Коломия-чорнобильці

http://alder.pp.ua/2017/09/blog-post_20.html

Переглядів: 429 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 5
5 ВІКТОР ПОЗНІК  
0
Сьогодні день Ангела ! Людочки, Людмили вітаю! Нехай ваш Ангел вас оберігає кожну мить життя ! Кохання,щастя,радості, родинного затишку,достатку та мирного неба !

4 ВІКТОР ПОЗНІК  
0
А у нас в квартирі газ...ми вже запалили обидва конвектори. на запальниках горять....тепленько.а надворі +12 і 70% вологості...ббрррррр.

3 viktor  
0
з богом

2 viktor  
0
17 год. · Наталка Тарновецька з Віктором Позніком.14 вересня о 14:45 · Союз Чорнобиль України» Віктор Познік з щедрими подарунками – книжками, подарованими побратимами-чорнобильцями з різних областей України та Грамотами для відділу культури Коломийської райдержадміністрації і працівникам районної бібліотеки. 
Впевнені, що книжки будуть цікаві нашим читачам, адже в них – сотні доль, які свого часу перекреслив Чорнобиль, людські життя, що опинились в епіцентрі біди, це живі свідчення подвигу і стремління жити всупереч…
Працівники і читачі бібліотеки щиро вдячні за подаровані книжки. В свою чергу, бажаємо ліквідаторам і чорнобильцям міцного здоров’я, родинного щастя, мирного неба, розуміння і заслуженої шани.
З повагою працівники Коломийської центральної 
районної бібліотеки.ПодобаєтьсяКоментуватиПоширити3Ви, Наталі Бойко та Наталка Тарновецьк

1 viktor  
0
ми є

Ім`я *:
Email *:
Код *: