Головна » 2020 » Січень » 24 » Ліквідатори.наш Чорнобиль і наше волонтерство-три передачі цього року на передову-з Богом.
5:12 PM
Ліквідатори.наш Чорнобиль і наше волонтерство-три передачі цього року на передову-з Богом.

Віктор Познік

49 хв · 

Щиро дякуємо нашим захисникам.з Богом.працюємо і продовжуємо своє волонтерство.поповнили рах пані Yuliya Tolmachova.дякуємо за вашу працю.поповнили рах Василю Гайдейчуку на 200 грн. та О.КАМІНСЬКОМУ НА 200 ГРН.нашу третю передачу отримали на передовій.дякувати Богу.дякуємо всім нашим волонтерам та помічникам.Слава Україні.Героям слава.смерть сатані кремля і його зебобікам.

Переглядів: 233 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
ми-Віктор Познік49 хв · Щиро дякуємо нашим захисникам.з Богом.працюємо і продовжуємо своє волонтерство.поповнили рах пані Yuliya Tolmachova.дякуємо за вашу працю.поповнили рах Василю Гайдейчуку на 200 грн. та О.КАМІНСЬКОМУ НА 200 ГРН.нашу третю передачу отримали на передовій.дякувати Богу.дякуємо всім нашим волонтерам та помічникам.Слава Україні.Героям слава.смерть сатані кремля і його зебобікам.

2 viktor  
0
так-Віктор Познік49 хв · Щиро дякуємо нашим захисникам.з Богом.працюємо і продовжуємо своє волонтерство.поповнили рах пані Yuliya Tolmachova.дякуємо за вашу працю.поповнили рах Василю Гайдейчуку на 200 грн. та О.КАМІНСЬКОМУ НА 200 ГРН.нашу третю передачу отримали на передовій.дякувати Богу.дякуємо всім нашим волонтерам та помічникам.Слава Україні.Героям слава.смерть сатані кремля і його зебобікам.

1 viktor  
0
Віктор Познік49 хв · Щиро дякуємо нашим захисникам.з Богом.працюємо і продовжуємо своє волонтерство.поповнили рах пані Yuliya Tolmachova.дякуємо за вашу працю.поповнили рах Василю Гайдейчуку на 200 грн. та О.КАМІНСЬКОМУ НА 200 ГРН.нашу третю передачу отримали на передовій.дякувати Богу.дякуємо всім нашим волонтерам та помічникам.Слава Україні.Героям слава.смерть сатані кремля і його зебобікам.

Ім`я *:
Email *:
Код *: