Головна » 2017 » Вересень » 5 » наша праця-волонтерство
8:08 PM
наша праця-волонтерство

Переглядів: 473 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 5
5 ВІКТОР ПОЗНІК  
0
Вересневого дня, 14 вересня 2017 року, до районної бібліотеки завітав голова громадської організації «Коломийське об’єднання ветеранів, інвалідів, волонтерів «Союз Чорнобиль України» Віктор Познік з щедрими подарунками – книжками, подарованими побратимами-чорнобильцями з різних областей України та Грамотами для відділу культури Коломийської райдержадміністрації і працівникам районної бібліотеки.
Впевнені, що книжки будуть цікаві нашим читачам, адже в них – сотні доль, які свого часу перекреслив Чорнобиль, людські життя, що опинились в епіцентрі біди, це живі свідчення подвигу і стремління жити всупереч…
Працівники і читачі бібліотеки щиро вдячні за подаровані книжки. В свою чергу, бажаємо ліквідаторам і чорнобильцям міцного здоров’я, родинного щастя, мирного неба, розуміння і заслуженої шани.
З повагою працівники Коломийської центральної
районної бібліотеки.

4 ВІКТОР ПОЗНІК  
0
Ми нині знову відправили передачу до столиці-волонтерам.а ті вже в медсанбат на передову.вся медицина поїхала.дякуємо пані М.Кенюк.хай вас бог береже.дякуємо нашій лікарці в НЦРМ АМНУ І.В.Самойловій.дай бог здоров.я нам всім та перемоги.

3 ВІКТОР ПОЗНІК  
0
дякуємо

2 ВІКТОР ПОЗНІК  
0
з богом і народом

1 ВІКТОР ПОЗНІК  
0
наша праця

Ім`я *:
Email *:
Код *: