Головна » 2017 » Грудень » 24 » наше волонтерство
4:08 PM
наше волонтерство

наші медикаменти з Італії.дякуємо А.Мельничук.отримаємо і відправимо на передову.

 

Переглядів: 478 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 6
6 Віктор Познік  
0
Сєверодонецьк.130 ДШБ.глубинна розвідка отримає вашу 4 ящики медицини.в середу вишлем.я нині розмовляв з їх комбатом.по новій пошті вишлю.капелани вже мовчать.волонтери з столиці вже просили поділитись з ними.однак я обіцяв все вислати прямо на передову.щиро вам всім дякуємо.хай бог помагає.гарних і спокійних свят.

5 Віктор Познік  
0
Ми отримали від заробітчан з Італії.консула.Мілан.А.Мельничук 4 пачки медицини.щиро вам вдячні за допомогу і підтримку.все буде відправлено на передову.дякуємо капелан Грім.гарних всім свят.спокою та миру і перемоги та здоров.я.хай Бог помагає.

4 Віктор Познік  
0
Сумно...вчора 27.12.2017р. загинув на передовій наш ліквідатор аварії на ЧАЕС Козак Ярослав Романович.7.03.1961р.н.боєць-контрактник нашої 10 ГШБ..наш Славко.світла йому память.висловлюємо співчуття дружині Марті.сину Захару.всім рідним та знайомим.довший час і останні роки працював в Коломийському драмтеатрі.хай з Богом спочиває.

3 Віктор Познік  
0
НР майже не свято.ми ляжемо спати.а він все одно припреться.Різдво Христове будемо святкувати.але маємо памятати-у нас війна з фашистами кремля.а нарід ніби сказився...салюти.пияцтво масове.корпоративи.обжираловка.чому ми такі?хлопчики гинуть майже кожного дня...здоров.я та миру і спокою нам всім.хай боженька нам допоможе і нарозумить.

2 Віктор Познік  
0
ящики шукаємо і досі.....щурів багато своїх розвелось.на жаль....

1 Віктор Познік  
0
з богом.хлопчики наші.на передовій.

Ім`я *:
Email *:
Код *: