Головна » 2018 » Квітень » 23 » наші гіркі 32-і роковини....
5:01 PM
наші гіркі 32-і роковини....

26 квітня 1986 року лягло чорною плямою на нашу блакитну планету. 32 роки пройшло з тих пір як смертоносний пил з ядерної печі четвертого енергоблоку Чорнобильської АЕС покрив хати, поля та ліси. Чорнобиль не має минулого часу. Він і досі є проблемою сьогодення і, на жаль, буде нагадувати про себе й нашим нащадкам, яким необхідно допомогти усвідомити масштаби катастрофи та осмислити уроки трагедії у всіх сферах життя. З приводу трагічної дати в бібліотеці розпочалась екологічно-історична година «Чорнобиль – біль душі» з учнями ЗОШ № 8 ,на якій бібліотекар Бакай Л.В. розповіла розповіли про тих героїв, які в умовах смертельного радіоактивного опромінення працювали над подоланням ядерної стихії. Присутні переглянули «Актуальне інтерв’ю» про поїздку коломийських чорнобильців на п’яту прощу до Чорнобильського храму і до міста Прип’ять. Продовження заходу відбулося в офісі громадської організації «Коломийське об’єднання ветеранів,інвалідів,волонтерів «Союз Чорнобиль України"» . Голова правління громадської організації «Коломийське об’єднання ветеранів,інвалідів,волонтерів «Союз Чорнобиль України» Віктор Іванович Познік поділився спогадами свого перебування в Чорнобилі, особистими переживаннями від побачених картин та розповів про страшні наслідки найбільшої техногенної катастрофи ХХ сторіччя. На заході були також присутні ліквідатори та постраждалі від аварії на ЧАЕС: Шелест Тамара Станіславівна, Христофулов Володимир, Данькевич Володимир.В офісі учні мали можливість переглянути світлини наших краян ліквідаторів ,які Віктор Іванович збирав протягом всього часу.

прочитали?

так.все добре

я вже можу одне фото і вашу статтю поставити на наш сайт.?

Давйте завтра

Зранку

Я ще фото всі не скинула

ок

Кінець розмови в чаті

Введіть повідомлення26 квітня 1986 року лягло чорною плямою на нашу блакитну планету. 32 роки пройшло з тих пір як смертоносний пил з ядерної печі четвертого енергоблоку Чорнобильської АЕС покрив хати, поля та ліси. Чорнобиль не має минулого часу. Він і досі є проблемою сьогодення і, на жаль, буде нагадувати про себе й нашим нащадкам, яким необхідно допомогти усвідомити масштаби катастрофи та осмислити уроки трагедії у всіх сферах життя. З приводу трагічної дати в бібліотеці розпочалась екологічно-історична година «Чорнобиль – біль душі» з учнями ЗОШ № 8 ,на якій бібліотекар Бакай Л.В. розповіла розповіли про тих героїв, які в умовах смертельного радіоактивного опромінення працювали над подоланням ядерної стихії. Присутні переглянули «Актуальне інтерв’ю» про поїздку коломийських чорнобильців на п’яту прощу до Чорнобильського храму і до міста Прип’ять. Продовження заходу відбулося в офісі громадської організації «Коломийське об’єднання ветеранів,інвалідів,волонтерів «Союз Чорнобиль України"» . Голова правління громадської організації «Коломийське об’єднання ветеранів,інвалідів,волонтерів «Союз Чорнобиль України» Віктор Іванович Познік поділився спогадами свого перебування в Чорнобилі, особистими переживаннями від побачених картин та розповів про страшні наслідки найбільшої техногенної катастрофи ХХ сторіччя. На заході були також присутні ліквідатори та постраждалі від аварії на ЧАЕС: Шелест Тамара Станіславівна, Христофулов Володимир, Данькевич Володимир.В офісі учні мали можливість переглянути світлини наших краян ліквідаторів ,які Віктор Іванович збирав протягом всього часу.



 




 


 

Кінець розмови в чаті

Введіть повідомлення

Переглядів: 418 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Віктор Познік  
0
так-‎Наталія Оліградська‎ до Типова Коломия
1 год ·
26 квітня 1986 року лягло чорною плямою на нашу блакитну планету. 32 роки пройшло з тих пір як смертоносний пил з ядерної печі четвертого енергоблоку Чорнобильської АЕС покрив хати, поля та ліси. Чорнобиль не має минулого часу. Він і досі є проблемою сьогодення і, на жаль, буде нагадувати про себе й нашим нащадкам, яким необхідно допомогти усвідомити масштаби катастрофи та осмислити уроки трагедії у всіх сферах життя.
З приводу трагічної дати в бібліотеці розпочалась екологічно-історична година «Чорнобиль – біль душі» з учнями ЗОШ № 8,класні керівники Арсенич Л.В. та Голинська Л.В. ,на якій бібліотекар Бакай Л.В. розповіла про тих героїв, які в умовах смертельного радіоактивного опромінення працювали над подоланням ядерної стихії.
Присутні переглянули «Актуальне інтерв’ю» про поїздку коломийських чорнобильців на п’яту прощу до Чорнобильського храму і до міста Прип’ять.
Продовження заходу відбулося в офісі громадської організації «Коломийське об’єднання ветеранів,інвалідів,волонтерів «Союз Чорнобиль України"» . Голова правління громадської організації «Коломийське об’єднання ветеранів,інвалідів,волонтерів «Союз Чорнобиль України» Віктор Іванович Познік поділився спогадами свого перебування в Чорнобилі, особистими переживаннями від побачених картин та розповів про страшні наслідки найбільшої техногенної катастрофи ХХ сторіччя. На заході були також присутні ліквідатори та постраждалі від аварії на ЧАЕС: Шелест Тамара Станіславівна, Христофулов Володимир, Данькевич Володимир. В офісі учні мали можливість переглянути світлини наших краян ліквідаторів ,які Віктор Іванович збирав протягом всього часу.

1 Віктор Познік  
0
26 квітня 1986 року лягло чорною плямою на нашу блакитну планету. 32 роки пройшло з тих пір як смертоносний пил з ядерної печі четвертого енергоблоку Чорнобильської АЕС покрив хати, поля та ліси. Чорнобиль не має минулого часу. Він і досі є проблемою сьогодення і, на жаль, буде нагадувати про себе й нашим нащадкам, яким необхідно допомогти усвідомити масштаби катастрофи та осмислити уроки трагедії у всіх сферах життя.
З приводу трагічної дати в бібліотеці розпочалась екологічно-історична година «Чорнобиль – біль душі» з учнями ЗОШ № 8 ,на якій бібліотекар Бакай Л.В. розповіла розповіли про тих героїв, які в умовах смертельного радіоактивного опромінення працювали над подоланням ядерної стихії.
Присутні переглянули «Актуальне інтерв’ю» про поїздку коломийських чорнобильців на п’яту прощу до Чорнобильського храму і до міста Прип’ять.
Продовження заходу відбулося в офісі громадської організації «Коломийське об’єднання ветеранів,інвалідів,волонтерів «Союз Чорнобиль України"» . Голова правління громадської організації «Коломийське об’єднання ветеранів,інвалідів,волонтерів «Союз Чорнобиль України» Віктор Іванович Познік поділився спогадами свого перебування в Чорнобилі, особистими переживаннями від побачених картин та розповів про страшні наслідки найбільшої техногенної катастрофи ХХ сторіччя. На заході були також присутні ліквідатори та постраждалі від аварії на ЧАЕС: Шелест Тамара Станіславівна, Христофулов Володимир, Данькевич Володимир.В офісі учні мали можливість переглянути світлини наших краян ліквідаторів ,які Віктор Іванович збирав протягом всього часу.

Ім`я *:
Email *:
Код *: