Головна » 2022 » Липень » 4 » 108 Окремий Гірсько-Штурмовий Батальйон 11 год · Це не просто фотографії з найгарячішої точки на даний момент в
4:47 AM
108 Окремий Гірсько-Штурмовий Батальйон 11 год · Це не просто фотографії з найгарячішої точки на даний момент в

Переглядів: 131 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
щЦе не просто фотографії з найгарячішої точки на даний момент в Луганській області, це історія, історія, яку ми обов’язково колись розкажемо, як одина група військових зуміла відбити атаку та продовжує стримати наволоч, що прийшла на нашу землю. Це наші військові, яким протистоять фейково-безстрашні та могучі кадирівські тіктокери, псевдо сили спеціальних операцій орків, морські піхотинці, вдвешники. Всі вони разом з активною підтримкою орківської артилерії та авіації не можуть зламати цю групку людей, людей із великої букви, цвіт нашої нації. Колись настане мир, і в нас буде можливість відкрити всі карти, і ми обов’язково розкажемо про кожного з них, про командира даного підрозділу, який, незважаючи на свій дуже молодий вік, зумів організувати коло себе мужніх побратимів та зупинити цю нечисть, перед якою тремтіла е-нна категорія цивілізованого світу. Одного безстрашного чоловіка, в блокноті якого закарбовано всі досягнення, перемоги, щасливі моменти, невдачі, сльози радості та болю за побратимами, яких, на жаль, ми вже не повернемо, але пам’ять про них буде жити вічно. Ці люди своєю кров’ю, мужністю, героїзмом, незважаючи на виснаження, продовжують та будуть продовжувати нищити окупанта. А руському солдату ми рекомендуємо задуматися над своїми злодіяннями… За що ти воюєш? Без жодної честі та гідності…ти, який опущений на весь світ, світ, який тепер бачить твоє лице, яке в крові наших мирних людей. Все буде Україна!

2 viktor  
0
хЦе не просто фотографії з найгарячішої точки на даний момент в Луганській області, це історія, історія, яку ми обов’язково колись розкажемо, як одина група військових зуміла відбити атаку та продовжує стримати наволоч, що прийшла на нашу землю. Це наші військові, яким протистоять фейково-безстрашні та могучі кадирівські тіктокери, псевдо сили спеціальних операцій орків, морські піхотинці, вдвешники. Всі вони разом з активною підтримкою орківської артилерії та авіації не можуть зламати цю групку людей, людей із великої букви, цвіт нашої нації. Колись настане мир, і в нас буде можливість відкрити всі карти, і ми обов’язково розкажемо про кожного з них, про командира даного підрозділу, який, незважаючи на свій дуже молодий вік, зумів організувати коло себе мужніх побратимів та зупинити цю нечисть, перед якою тремтіла е-нна категорія цивілізованого світу. Одного безстрашного чоловіка, в блокноті якого закарбовано всі досягнення, перемоги, щасливі моменти, невдачі, сльози радості та болю за побратимами, яких, на жаль, ми вже не повернемо, але пам’ять про них буде жити вічно. Ці люди своєю кров’ю, мужністю, героїзмом, незважаючи на виснаження, продовжують та будуть продовжувати нищити окупанта. А руському солдату ми рекомендуємо задуматися над своїми злодіяннями… За що ти воюєш? Без жодної честі та гідності…ти, який опущений на весь світ, світ, який тепер бачить твоє лице, яке в крові наших мирних людей. Все буде Україна!

1 viktor  
0
Це не просто фотографії з найгарячішої точки на даний момент в Луганській області, це історія, історія, яку ми обов’язково колись розкажемо, як одина група військових зуміла відбити атаку та продовжує стримати наволоч, що прийшла на нашу землю. Це наші військові, яким протистоять фейково-безстрашні та могучі кадирівські тіктокери, псевдо сили спеціальних операцій орків, морські піхотинці, вдвешники. Всі вони разом з активною підтримкою орківської артилерії та авіації не можуть зламати цю групку людей, людей із великої букви, цвіт нашої нації. Колись настане мир, і в нас буде можливість відкрити всі карти, і ми обов’язково розкажемо про кожного з них, про командира даного підрозділу, який, незважаючи на свій дуже молодий вік, зумів організувати коло себе мужніх побратимів та зупинити цю нечисть, перед якою тремтіла е-нна категорія цивілізованого світу. Одного безстрашного чоловіка, в блокноті якого закарбовано всі досягнення, перемоги, щасливі моменти, невдачі, сльози радості та болю за побратимами, яких, на жаль, ми вже не повернемо, але пам’ять про них буде жити вічно. Ці люди своєю кров’ю, мужністю, героїзмом, незважаючи на виснаження, продовжують та будуть продовжувати нищити окупанта. А руському солдату ми рекомендуємо задуматися над своїми злодіяннями… За що ти воюєш? Без жодної честі та гідності…ти, який опущений на весь світ, світ, який тепер бачить твоє лице, яке в крові наших мирних людей. Все буде Україна!

Ім`я *:
Email *:
Код *: