Головна » 2021 » Жовтень » 14 » 14 жовтня відзначається свято Покрови Пресвятої Богородиці. Цього дня наші пращури вперше зустрічали зиму.
3:50 PM
14 жовтня відзначається свято Покрови Пресвятої Богородиці. Цього дня наші пращури вперше зустрічали зиму.

Переглядів: 183 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
ми-14 жовтня відзначається свято Покрови Пресвятої Богородиці. Цього дня наші пращури вперше зустрічали зиму. На Покрову особливу увагу приділяли вітру: якщо цього дня вітер зі сходу чи півночі – зима буде холодною; з півдня – теплою; із заходу - до сніжної зими; а якщо вітер мінливий, то й зима буде перепадистою.Щирі вітання з святом.нині нашій капличці в Коломиї-чорнобильський спас 19р з дня освячення.а другій нашій капличці-чорнобильський спас в Пущі Водиці в дитячому диспансері радіаційного захисту 13р з дня освячення.вітаємо всіх з СВЯТОЮ ПОКРОВОЮ.добра та здоров.я всім нам.щиро вітаємо всіх захисників та захисниць нашої держави від фашистів кремля.

2 viktor  
0
так-14 жовтня відзначається свято Покрови Пресвятої Богородиці. Цього дня наші пращури вперше зустрічали зиму. На Покрову особливу увагу приділяли вітру: якщо цього дня вітер зі сходу чи півночі – зима буде холодною; з півдня – теплою; із заходу - до сніжної зими; а якщо вітер мінливий, то й зима буде перепадистою.Щирі вітання з святом.нині нашій капличці в Коломиї-чорнобильський спас 19р з дня освячення.а другій нашій капличці-чорнобильський спас в Пущі Водиці в дитячому диспансері радіаційного захисту 13р з дня освячення.вітаємо всіх з СВЯТОЮ ПОКРОВОЮ.добра та здоров.я всім нам.щиро вітаємо всіх захисників та захисниць нашої держави від фашистів кремля.

1 viktor  
0
14 жовтня відзначається свято Покрови Пресвятої Богородиці. Цього дня наші пращури вперше зустрічали зиму. На Покрову особливу увагу приділяли вітру: якщо цього дня вітер зі сходу чи півночі – зима буде холодною; з півдня – теплою; із заходу - до сніжної зими; а якщо вітер мінливий, то й зима буде перепадистою.Щирі вітання з святом.нині нашій капличці в Коломиї-чорнобильський спас 19р з дня освячення.а другій нашій капличці-чорнобильський спас в Пущі Водиці в дитячому диспансері радіаційного захисту 13р з дня освячення.вітаємо всіх з СВЯТОЮ ПОКРОВОЮ.добра та здоров.я всім нам.щиро вітаємо всіх захисників та захисниць нашої держави від фашистів кремля.

Ім`я *:
Email *:
Код *: