Головна » 2021 » Серпень » 27 » 28 серпня, Українська Церква вшановує свято Успіння Пресвятої Богородиці. Свято Успіння встановлене на честь події, коли Божа Матір завершил
4:14 PM
28 серпня, Українська Церква вшановує свято Успіння Пресвятої Богородиці. Свято Успіння встановлене на честь події, коли Божа Матір завершил

Переглядів: 165 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
ми-28 серпня, Українська Церква вшановує свято Успіння Пресвятої Богородиці. Свято Успіння встановлене на честь події, коли Божа Матір завершила своє земне життя й переселилася в небесне житло. Успіння Богородиці – це славне завершення її земного життя і початок щасливої вічності. У цьому святі Пресвята Богородиця стає для нас прикладом доброго, правильного життя та дороги до вічної і блаженної радості на небі.

2 viktor  
0
так-28 серпня, Українська Церква вшановує свято Успіння Пресвятої Богородиці. Свято Успіння встановлене на честь події, коли Божа Матір завершила своє земне життя й переселилася в небесне житло. Успіння Богородиці – це славне завершення її земного життя і початок щасливої вічності. У цьому святі Пресвята Богородиця стає для нас прикладом доброго, правильного життя та дороги до вічної і блаженної радості на небі.

1 viktor  
0
28 серпня, Українська Церква вшановує свято Успіння Пресвятої Богородиці. Свято Успіння встановлене на честь події, коли Божа Матір завершила своє земне життя й переселилася в небесне житло. Успіння Богородиці – це славне завершення її земного життя і початок щасливої вічності. У цьому святі Пресвята Богородиця стає для нас прикладом доброго, правильного життя та дороги до вічної і блаженної радості на небі.

Ім`я *:
Email *:
Код *: