Головна » 2021 » Грудень » 4 » 4 грудня відзначається свято Введення у храм Пресвятої Богородиці. У минулі часи цей день називали “воротами зими” і говорили: “Введення при
5:03 AM
4 грудня відзначається свято Введення у храм Пресвятої Богородиці. У минулі часи цей день називали “воротами зими” і говорили: “Введення при

Переглядів: 108 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
а-4 грудня відзначається свято Введення у храм Пресвятої Богородиці. У минулі часи цей день називали “воротами зими” і говорили: “Введення прийшло – зиму привело”. Погода цього дня може бути дуже мінливою: і морозною, і теплою. Наші пращури підмітили, якщо на Введення похолодає, то зима буде суровою. Якщо сніг випаде до Введення, то він може розтанути, якщо після — то лежатиме аж до весни.З святом вас.шановні друзі.з днем народження.вчора.вітаємо рідну сестру Ганну.здоров.я.миру та добра всім нам.

2 viktor  
0
ми-4 грудня відзначається свято Введення у храм Пресвятої Богородиці. У минулі часи цей день називали “воротами зими” і говорили: “Введення прийшло – зиму привело”. Погода цього дня може бути дуже мінливою: і морозною, і теплою. Наші пращури підмітили, якщо на Введення похолодає, то зима буде суровою. Якщо сніг випаде до Введення, то він може розтанути, якщо після — то лежатиме аж до весни.З святом вас.шановні друзі.з днем народження.вчора.вітаємо рідну сестру Ганну.здоров.я.миру та добра всім нам.

1 viktor  
0
4 грудня відзначається свято Введення у храм Пресвятої Богородиці. У минулі часи цей день називали “воротами зими” і говорили: “Введення прийшло – зиму привело”. Погода цього дня може бути дуже мінливою: і морозною, і теплою. Наші пращури підмітили, якщо на Введення похолодає, то зима буде суровою. Якщо сніг випаде до Введення, то він може розтанути, якщо після — то лежатиме аж до весни.З святом вас.шановні друзі.з днем народження.вчора.вітаємо рідну сестру Ганну.здоров.я.миру та добра всім нам.

Ім`я *:
Email *:
Код *: