Головна » 2022 » Березень » 25 » Богдан Томенчук 16 год · Не пропадемо, як Почайна, В цю майже вичерпальну мить... І знову наша хата крайня Світам залогою горить...
5:14 AM
Богдан Томенчук 16 год · Не пропадемо, як Почайна, В цю майже вичерпальну мить... І знову наша хата крайня Світам залогою горить...

Переглядів: 155 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
гНе пропадемо, як Почайна, В цю майже вичерпальну мить... І знову наша хата крайняСвітам залогою горить... Які були лелечі гнізда, Які велИкодні, хрущі... І понад ними так залізноЧужинські вознеслись мечі, Ми піднялися зі щитами - Вхопили біль за рукоять, Над побліднілими світамиСоборно воїни стоять.. Оця війна таки остання, І видно нашим небесам, Як догорить обора крайня - То світ не вибереться сам... Гориш, нескорена оборо, Стоять воЯки і хрести, Є ми, і перед нами - ворог... На що чекаєш, світку, ти?

2 viktor  
0
лНе пропадемо, як Почайна, В цю майже вичерпальну мить... І знову наша хата крайняСвітам залогою горить... Які були лелечі гнізда, Які велИкодні, хрущі... І понад ними так залізноЧужинські вознеслись мечі, Ми піднялися зі щитами - Вхопили біль за рукоять, Над побліднілими світамиСоборно воїни стоять.. Оця війна таки остання, І видно нашим небесам, Як догорить обора крайня - То світ не вибереться сам... Гориш, нескорена оборо, Стоять воЯки і хрести, Є ми, і перед нами - ворог... На що чекаєш, світку, ти?

1 viktor  
0
Не пропадемо, як Почайна, В цю майже вичерпальну мить... І знову наша хата крайняСвітам залогою горить... Які були лелечі гнізда, Які велИкодні, хрущі... І понад ними так залізноЧужинські вознеслись мечі, Ми піднялися зі щитами - Вхопили біль за рукоять, Над побліднілими світамиСоборно воїни стоять.. Оця війна таки остання, І видно нашим небесам, Як догорить обора крайня - То світ не вибереться сам... Гориш, нескорена оборо, Стоять воЯки і хрести, Є ми, і перед нами - ворог... На що чекаєш, світку, ти?

Ім`я *:
Email *:
Код *: