Головна » 2022 » Вересень » 19 » БРЕХНЯ КГБ-У селі Цегів на Волині стоїть пам’ятник людям, яких вбили «українські націоналісти», – священник ПЦУ
1:37 PM
БРЕХНЯ КГБ-У селі Цегів на Волині стоїть пам’ятник людям, яких вбили «українські націоналісти», – священник ПЦУ

Переглядів: 94 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
нУ селі Цегів Мар’янівської територіальної громади Волині на місцевому кладовищі досі стоїть пам’ятник, на якому викарбувані прізвища тих, які нібито «загинули від рук українсько-буржуазних націоналістів».На це звернув увагу  благочинний Горохівського деканату ПЦУ отець Андрій Сидор. Він оприлюднив у Фейсбуці відео, на якому показав пам’ятник.«Сьогодні (17 вересня – ред.) мали похорон в цьому селі молодого воїна, 22 роки. Я знаходжуся на місці, де неподалік видніється церква московського патріархату. Гарна. Зроблений ремонт. І ось тут така брила. Зверху – п’ятикутна зірка. Під ногами – пляшки з пива, стакани. А найцікавіше – ось цей напис. Маємо 30 років своєї незалежності, і тут пише: “загинули від рук українсько-буржуазних націоналістів”», – коментує відео священник ПЦУ.Варто нагадати, що 12 вересня 2022 року в бою за нашу Батьківщину в Донецькій області загинув Висоцький Іван Володимирович, 23.09.2000 року народження, житель с. Цегів.

2 viktor  
0
иУ селі Цегів Мар’янівської територіальної громади Волині на місцевому кладовищі досі стоїть пам’ятник, на якому викарбувані прізвища тих, які нібито «загинули від рук українсько-буржуазних націоналістів».На це звернув увагу  благочинний Горохівського деканату ПЦУ отець Андрій Сидор. Він оприлюднив у Фейсбуці відео, на якому показав пам’ятник.«Сьогодні (17 вересня – ред.) мали похорон в цьому селі молодого воїна, 22 роки. Я знаходжуся на місці, де неподалік видніється церква московського патріархату. Гарна. Зроблений ремонт. І ось тут така брила. Зверху – п’ятикутна зірка. Під ногами – пляшки з пива, стакани. А найцікавіше – ось цей напис. Маємо 30 років своєї незалежності, і тут пише: “загинули від рук українсько-буржуазних націоналістів”», – коментує відео священник ПЦУ.Варто нагадати, що 12 вересня 2022 року в бою за нашу Батьківщину в Донецькій області загинув Висоцький Іван Володимирович, 23.09.2000 року народження, житель с. Цегів.

1 viktor  
0
У селі Цегів Мар’янівської територіальної громади Волині на місцевому кладовищі досі стоїть пам’ятник, на якому викарбувані прізвища тих, які нібито «загинули від рук українсько-буржуазних націоналістів».На це звернув увагу  благочинний Горохівського деканату ПЦУ отець Андрій Сидор. Він оприлюднив у Фейсбуці відео, на якому показав пам’ятник.«Сьогодні (17 вересня – ред.) мали похорон в цьому селі молодого воїна, 22 роки. Я знаходжуся на місці, де неподалік видніється церква московського патріархату. Гарна. Зроблений ремонт. І ось тут така брила. Зверху – п’ятикутна зірка. Під ногами – пляшки з пива, стакани. А найцікавіше – ось цей напис. Маємо 30 років своєї незалежності, і тут пише: “загинули від рук українсько-буржуазних націоналістів”», – коментує відео священник ПЦУ.Варто нагадати, що 12 вересня 2022 року в бою за нашу Батьківщину в Донецькій області загинув Висоцький Іван Володимирович, 23.09.2000 року народження, житель с. Цегів.

Ім`я *:
Email *:
Код *: