Головна » 2022 » Вересень » 9 » День, коли відійшла епоха… Мені подобається така королева Великої Британії Єлизавета II - у кептарику та рожевому капелюшку - як той, у яко
1:37 PM
День, коли відійшла епоха… Мені подобається така королева Великої Британії Єлизавета II - у кептарику та рожевому капелюшку - як той, у яко

Переглядів: 94 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
гДень, коли відійшла епоха… Мені подобається така королева Великої Британії Єлизавета II - у кептарику та рожевому капелюшку - як той, у якому виступав на «Євробаченні» соліст Kalush Orchestra Олег Псюк. Най буде - може трохи фотошоп, який у травні поширили ЗМІ, але їй пасує! Запам’ятаємо її саме такою - майже завжди усміхненою. З вдячністю, що весь англійський народ на чолі з монархом, у важкий для нас час війни, є нашим братнім народом.

2 viktor  
0
оДень, коли відійшла епоха… Мені подобається така королева Великої Британії Єлизавета II - у кептарику та рожевому капелюшку - як той, у якому виступав на «Євробаченні» соліст Kalush Orchestra Олег Псюк. Най буде - може трохи фотошоп, який у травні поширили ЗМІ, але їй пасує! Запам’ятаємо її саме такою - майже завжди усміхненою. З вдячністю, що весь англійський народ на чолі з монархом, у важкий для нас час війни, є нашим братнім народом.

1 viktor  
0
День, коли відійшла епоха… Мені подобається така королева Великої Британії Єлизавета II - у кептарику та рожевому капелюшку - як той, у якому виступав на «Євробаченні» соліст Kalush Orchestra Олег Псюк. Най буде - може трохи фотошоп, який у травні поширили ЗМІ, але їй пасує! Запам’ятаємо її саме такою - майже завжди усміхненою. З вдячністю, що весь англійський народ на чолі з монархом, у важкий для нас час війни, є нашим братнім народом.

Ім`я *:
Email *:
Код *: