Головна » 2022 » Серпень » 28 » Дуже мало ми знаєм про власну країну.... Тож пізнаємо, розвиваємось ... Господар 1920 рік. Село Великі Сорочинці, Полтавщина. Звертають
12:25 PM
Дуже мало ми знаєм про власну країну.... Тож пізнаємо, розвиваємось ... Господар 1920 рік. Село Великі Сорочинці, Полтавщина. Звертають

Переглядів: 97 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
оДуже мало ми знаєм про власну країну....Тож пізнаємо, розвиваємось ... Господар 1920 рік.Село Великі Сорочинці, Полтавщина. Звертають увагу "РОЛЕТИ" з очерету, над вікнами. Українці вже тоді були прогресивною нацією. І не личаки на ногах, а хромові чоботи.

2 viktor  
0
лДуже мало ми знаєм про власну країну....Тож пізнаємо, розвиваємось ... Господар 1920 рік.Село Великі Сорочинці, Полтавщина. Звертають увагу "РОЛЕТИ" з очерету, над вікнами. Українці вже тоді були прогресивною нацією. І не личаки на ногах, а хромові чоботи.

1 viktor  
0
Дуже мало ми знаєм про власну країну....Тож пізнаємо, розвиваємось ... Господар 1920 рік.Село Великі Сорочинці, Полтавщина. Звертають увагу "РОЛЕТИ" з очерету, над вікнами. Українці вже тоді були прогресивною нацією. І не личаки на ногах, а хромові чоботи.

Ім`я *:
Email *:
Код *: