Головна » 2021 » Серпень » 18 » ХРАМ В КОЛОМИЇ...У народі свято 19 серпня називається Яблучний Спас, але насправді ця дата - Преображення Господнє. Це одне з 12 найбільших
3:14 PM
ХРАМ В КОЛОМИЇ...У народі свято 19 серпня називається Яблучний Спас, але насправді ця дата - Преображення Господнє. Це одне з 12 найбільших

Переглядів: 129 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
так-ХРАМ В КОЛОМИЇ...У народі свято 19 серпня називається Яблучний Спас, але насправді ця дата - Преображення Господнє. Це одне з 12 найбільших християнських свят. Присвячений тому дню, коли Ісус преобразився перед своїми учнями на горі Фавор.щиро вітаємо вас.шановні.миру.добра та здоров.я всім нам.

2 viktor  
0
ми-ХРАМ В КОЛОМИЇ...У народі свято 19 серпня називається Яблучний Спас, але насправді ця дата - Преображення Господнє. Це одне з 12 найбільших християнських свят. Присвячений тому дню, коли Ісус преобразився перед своїми учнями на горі Фавор.щиро вітаємо вас.шановні.миру.добра та здоров.я всім нам.

1 viktor  
0
ХРАМ В КОЛОМИЇ...У народі свято 19 серпня називається Яблучний Спас, але насправді ця дата - Преображення Господнє. Це одне з 12 найбільших християнських свят. Присвячений тому дню, коли Ісус преобразився перед своїми учнями на горі Фавор.щиро вітаємо вас.шановні.миру.добра та здоров.я всім нам.

Ім`я *:
Email *:
Код *: