Головна » 2020 » Січень » 11 » наш Чорнобиль...ЛІКВІДАТОРИ...волонтерство наше...ми продовжуємо свою волонтерську працю.з Богом.
4:44 PM
наш Чорнобиль...ЛІКВІДАТОРИ...волонтерство наше...ми продовжуємо свою волонтерську працю.з Богом.

Переглядів: 285 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
так-Дякуємо нашому волонтеру-пані Людмила Волощук за допомогу вишиванками. що будуть вислані нашим захисникам на передову та в госпіталь нашим колясочникам та Красногорівка. пані Олена Кукла- вашим воїнам .пан Андрій Бурачик-вашим воїнам теж.дякуємо з Богом.гарних нам свят.добра та здоров.я всім.хто допомагає та підтримує наше волонтерство.дякуємо пані Марія Кенюк.дякуємо о.Іван Остафійчук.о.Василь Білик.А.Нестеренко.Л.Балабус.В.Палійчук. та всім іншим.

2 viktor  
0
ми-Дякуємо нашому волонтеру-пані Людмила Волощук за допомогу вишиванками. що будуть вислані нашим захисникам на передову та в госпіталь нашим колясочникам та Красногорівка. пані Олена Кукла- вашим воїнам .пан Андрій Бурачик-вашим воїнам теж.дякуємо з Богом.гарних нам свят.добра та здоров.я всім.хто допомагає та підтримує наше волонтерство.дякуємо пані Марія Кенюк.дякуємо о.Іван Остафійчук.о.Василь Білик.А.Нестеренко.Л.Балабус.В.Палійчук. та всім іншим.

1 viktor  
0
Дякуємо нашому волонтеру-пані Людмила Волощук за допомогу вишиванками. що будуть вислані нашим захисникам на передову та в госпіталь нашим колясочникам та Красногорівка. пані Олена Кукла- вашим воїнам .пан Андрій Бурачик-вашим воїнам теж.дякуємо з Богом.гарних нам свят.добра та здоров.я всім.хто допомагає та підтримує наше волонтерство.дякуємо пані Марія Кенюк.дякуємо о.Іван Остафійчук.о.Василь Білик.А.Нестеренко.Л.Балабус.В.Палійчук. та всім іншим.

Ім`я *:
Email *:
Код *: