Головна » 2019 » Вересень » 9 » наш Чорнобиль...ЛІКВІДАТОРИ...волонтерство наше...передача для дітей інвалідів ДЦП-Отинія.
2:39 PM
наш Чорнобиль...ЛІКВІДАТОРИ...волонтерство наше...передача для дітей інвалідів ДЦП-Отинія.

Віктор Познік разом з Володимиром Кметюком та 60 іншими особами.

23 хв. · 

15.09.19р. о 12.00 год ми з о.Іваном Остафійчуком-голова к-ту "Діти Чорнобиля" збираємось відвідати в смт Отинія дитячий будинок для дітей з інвалідністю ДЦП.зібрали замальовки.книжки.зошити.памперси.засоби особистої гігієни.печиво.шоколад.цукерки.ікона -Чорнобильський спас.церковну літературу для дітей.дитячий одяг та взуття.продукти.хто хоче долучитись.допомогти.порадити.просимо писати сюди.також будемо відвідувати хворих та лежачих дітей та колясочників.хай Бог допомагає та дає здоров.я та сили нам всім.дякуємо.

Переглядів: 250 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
ми-Віктор Познік разом з Володимиром Кметюком та 60 іншими особами.23 хв. · 15.09.19р. о 12.00 год ми з о.Іваном Остафійчуком-голова к-ту "Діти Чорнобиля" збираємось відвідати в смт Отинія дитячий будинок для дітей з інвалідністю ДЦП.зібрали замальовки.книжки.зошити.памперси.засоби особистої гігієни.печиво.шоколад.цукерки.ікона -Чорнобильський спас.церковну літературу для дітей.дитячий одяг та взуття.продукти.хто хоче долучитись.допомогти.порадити.просимо писати сюди.також будемо відвідувати хворих та лежачих дітей та колясочників.хай Бог допомагає та дає здоров.я та сили нам всім.дякуємо.

2 viktor  
0
так-Віктор Познік разом з Володимиром Кметюком та 60 іншими особами.23 хв. · 15.09.19р. о 12.00 год ми з о.Іваном Остафійчуком-голова к-ту "Діти Чорнобиля" збираємось відвідати в смт Отинія дитячий будинок для дітей з інвалідністю ДЦП.зібрали замальовки.книжки.зошити.памперси.засоби особистої гігієни.печиво.шоколад.цукерки.ікона -Чорнобильський спас.церковну літературу для дітей.дитячий одяг та взуття.продукти.хто хоче долучитись.допомогти.порадити.просимо писати сюди.також будемо відвідувати хворих та лежачих дітей та колясочників.хай Бог допомагає та дає здоров.я та сили нам всім.дякуємо.

1 viktor  
0
Віктор Познік разом з Володимиром Кметюком та 60 іншими особами.23 хв. · 15.09.19р. о 12.00 год ми з о.Іваном Остафійчуком-голова к-ту "Діти Чорнобиля" збираємось відвідати в смт Отинія дитячий будинок для дітей з інвалідністю ДЦП.зібрали замальовки.книжки.зошити.памперси.засоби особистої гігієни.печиво.шоколад.цукерки.ікона -Чорнобильський спас.церковну літературу для дітей.дитячий одяг та взуття.продукти.хто хоче долучитись.допомогти.порадити.просимо писати сюди.також будемо відвідувати хворих та лежачих дітей та колясочників.хай Бог допомагає та дає здоров.я та сили нам всім.дякуємо.

Ім`я *:
Email *:
Код *: