Головна » 2019 » Грудень » 5 » наш Чорнобиль...ЛІКВІДАТОРИ...волонтерство наше...Слава Україні! Слава Героям! Слава українським волонтерам!
4:37 PM
наш Чорнобиль...ЛІКВІДАТОРИ...волонтерство наше...Слава Україні! Слава Героям! Слава українським волонтерам!

Переглядів: 361 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
так-Северодонецьк ми отримали прапор батальйону та вислали їм 24 передачу з подарунками та медициною на передову. дякуємо вам пані Галина з ринку вишиванка що передала нам дві вишиванки нашим воїнам. ми їх теж вислали з Богом.З днем волонтера нас всіх хто причетний 'дякуємо з Богом і людьми які з нами з святом волонтери.хай боженька допомагає.вітаємо всіх наших волонтерів.дякуємо.

2 viktor  
0
ми-Северодонецьк ми отримали прапор батальйону та вислали їм 24 передачу з подарунками та медициною на передову. дякуємо вам пані Галина з ринку вишиванка що передала нам дві вишиванки нашим воїнам. ми їх теж вислали з Богом.З днем волонтера нас всіх хто причетний 'дякуємо з Богом і людьми які з нами з святом волонтери.хай боженька допомагає.вітаємо всіх наших волонтерів.дякуємо.

1 viktor  
0
Северодонецьк ми отримали прапор батальйону та вислали їм 24 передачу з подарунками та медициною на передову. дякуємо вам пані Галина з ринку вишиванка що передала нам дві вишиванки нашим воїнам. ми їх теж вислали з Богом.З днем волонтера нас всіх хто причетний 'дякуємо з Богом і людьми які з нами з святом волонтери.хай боженька допомагає.вітаємо всіх наших волонтерів.дякуємо.

Ім`я *:
Email *:
Код *: