Головна » 2022 » Жовтень » 22 » НАШ МИРОН ЗАБАРИЛО-ПАМЯТАЄМО.Вже можна показати. 12.03.2022. Бій під Києвом. В якому загинули наші. Сказати найкращі, не можу. Тоді і Фурик,
1:36 PM
НАШ МИРОН ЗАБАРИЛО-ПАМЯТАЄМО.Вже можна показати. 12.03.2022. Бій під Києвом. В якому загинули наші. Сказати найкращі, не можу. Тоді і Фурик,

Переглядів: 109 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
мВже можна показати. 12.03.2022. Бій під Києвом. В якому загинули наші. Сказати найкращі, не можу. Тоді і Фурик, і Ромчик і Мальцев будуть не найкращі. Просто скажу: " Наш взвод, який став найкращий, завдяки Мирону трошки розсіявся, але це все документально, а так ми підтримуємо один одного, переживаємо і тд. Подивіться відео до кінця!P. S От якось так звільняються всі населені пункти.

2 viktor  
0
сВже можна показати. 12.03.2022. Бій під Києвом. В якому загинули наші. Сказати найкращі, не можу. Тоді і Фурик, і Ромчик і Мальцев будуть не найкращі. Просто скажу: " Наш взвод, який став найкращий, завдяки Мирону трошки розсіявся, але це все документально, а так ми підтримуємо один одного, переживаємо і тд. Подивіться відео до кінця!P. S От якось так звільняються всі населені пункти.

1 viktor  
0
Вже можна показати. 12.03.2022. Бій під Києвом. В якому загинули наші. Сказати найкращі, не можу. Тоді і Фурик, і Ромчик і Мальцев будуть не найкращі. Просто скажу: " Наш взвод, який став найкращий, завдяки Мирону трошки розсіявся, але це все документально, а так ми підтримуємо один одного, переживаємо і тд. Подивіться відео до кінця!P. S От якось так звільняються всі населені пункти.

Ім`я *:
Email *:
Код *: