Головна » 2022 » Березень » 2 » Не хотіла про це під час війни. Але ти перший почав. Знову. Знову кидатися звинуваченнями в бік наших партнерів в той час, коли нам допомага
5:28 AM
Не хотіла про це під час війни. Але ти перший почав. Знову. Знову кидатися звинуваченнями в бік наших партнерів в той час, коли нам допомага

Переглядів: 128 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
оНе хотіла про це під час війни. Але ти перший почав. Знову. Знову кидатися звинуваченнями в бік наших партнерів в той час, коли нам допомагає весь світ. Допомагає нищівними для окупантів санкціями. Допомагає зброєю, яку ти не забезпечив армії, проваливши оборонне замовлення. Якби ти прислухався до західних партнерів, які зазделегідь попереджали про вторгнення, а не бубнів щось про "істеричне нагнітання"... якби ти замість великого крадівництва фінансував армію, якби ти не нищив "Кузню на Рибальсьскому"... не переслідував бойових генералів та 5-го Президента... І таких "якби" в мене повна кишеня. Пісі. Якби в 2019 році не сталося зробилиразом_хочпоржом, скоріше за все наразі ми мали би зовсім іншу картину. В мене все. Вибачте, але накіпіло)

2 viktor  
0
аНе хотіла про це під час війни. Але ти перший почав. Знову. Знову кидатися звинуваченнями в бік наших партнерів в той час, коли нам допомагає весь світ. Допомагає нищівними для окупантів санкціями. Допомагає зброєю, яку ти не забезпечив армії, проваливши оборонне замовлення. Якби ти прислухався до західних партнерів, які зазделегідь попереджали про вторгнення, а не бубнів щось про "істеричне нагнітання"... якби ти замість великого крадівництва фінансував армію, якби ти не нищив "Кузню на Рибальсьскому"... не переслідував бойових генералів та 5-го Президента... І таких "якби" в мене повна кишеня. Пісі. Якби в 2019 році не сталося зробилиразом_хочпоржом, скоріше за все наразі ми мали би зовсім іншу картину. В мене все. Вибачте, але накіпіло)

1 viktor  
0
Не хотіла про це під час війни. Але ти перший почав. Знову. Знову кидатися звинуваченнями в бік наших партнерів в той час, коли нам допомагає весь світ. Допомагає нищівними для окупантів санкціями. Допомагає зброєю, яку ти не забезпечив армії, проваливши оборонне замовлення. Якби ти прислухався до західних партнерів, які зазделегідь попереджали про вторгнення, а не бубнів щось про "істеричне нагнітання"... якби ти замість великого крадівництва фінансував армію, якби ти не нищив "Кузню на Рибальсьскому"... не переслідував бойових генералів та 5-го Президента... І таких "якби" в мене повна кишеня. Пісі. Якби в 2019 році не сталося зробилиразом_хочпоржом, скоріше за все наразі ми мали би зовсім іншу картину. В мене все. Вибачте, але накіпіло)

Ім`я *:
Email *:
Код *: