Головна » 2022 » Лютий » 27 » Петро Порошенко 11 год · Я б не радив ворогу потикатися до Києва! Сьо
5:06 AM
Петро Порошенко 11 год · Я б не радив ворогу потикатися до Києва! Сьо

Переглядів: 142 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
оЯ б не радив ворогу потикатися до Києва! Сьогодні передав батальйону територіальної оборони 30 кулеметів ПКМ виробництва «Кузні на Рибальському», крупнокаліберний кулемет та броньовану машину «Тритон». Рідний «Покемон» – наші найкращі бійці розуміють, що це таке – безвідмовна, потужна, сильна міцна зброя, сьогодні на озброєнні батальйону. І в кожному відділенні буде такий кулемет. Це була ініціатива «Кузні на Рибальському», робочих, керівництва заводу. Я хочу подякувати керівництву заводу і сподіваюся, що всі підрозділи територіальної оборони будуть забезпечені.

2 viktor  
0
аЯ б не радив ворогу потикатися до Києва! Сьогодні передав батальйону територіальної оборони 30 кулеметів ПКМ виробництва «Кузні на Рибальському», крупнокаліберний кулемет та броньовану машину «Тритон». Рідний «Покемон» – наші найкращі бійці розуміють, що це таке – безвідмовна, потужна, сильна міцна зброя, сьогодні на озброєнні батальйону. І в кожному відділенні буде такий кулемет. Це була ініціатива «Кузні на Рибальському», робочих, керівництва заводу. Я хочу подякувати керівництву заводу і сподіваюся, що всі підрозділи територіальної оборони будуть забезпечені.

1 viktor  
0
Я б не радив ворогу потикатися до Києва! Сьогодні передав батальйону територіальної оборони 30 кулеметів ПКМ виробництва «Кузні на Рибальському», крупнокаліберний кулемет та броньовану машину «Тритон». Рідний «Покемон» – наші найкращі бійці розуміють, що це таке – безвідмовна, потужна, сильна міцна зброя, сьогодні на озброєнні батальйону. І в кожному відділенні буде такий кулемет. Це була ініціатива «Кузні на Рибальському», робочих, керівництва заводу. Я хочу подякувати керівництву заводу і сподіваюся, що всі підрозділи територіальної оборони будуть забезпечені.

Ім`я *:
Email *:
Код *: