Головна » 2022 » Серпень » 25 » Пімоненко.Жнива на Україні.1896р.зекгбпукіна.бульбашфюрер.пукін та його церква-секта мають бути знищені .коли терпець урветься?31 передачу
1:24 PM
Пімоненко.Жнива на Україні.1896р.зекгбпукіна.бульбашфюрер.пукін та його церква-секта мають бути знищені .коли терпець урветься?31 передачу

Переглядів: 138 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
тПімоненко.Жнива на Україні.1896р.зекгбпукіна.бульбашфюрер.пукін та його церква-секта мають бути знищені .коли терпець урветься?31 передачу на фронт цього року ми відправили.дякувати богу.І хто б там що кому не говорив,а згине зло і правда переможе!10.000гр потратили на ремонт каплички-чорнобильський спас.памятник архітектури України.так вже 20 років.без держкоштів збудовану.Мазепи.88.влада відмовилась допомагати.минуло 11 років нашому сайту-kolo-chornobyl.at.ua-Волонтеримо 8 років.отримали медаль від ПЦУ за волонтерство.дякуємо причетним. влада обісьцяла ремонт каплички-надурили.поточний ремонт вулиці Млинська-Бенцаля-вони ж обісцяли.надурили .чекаємо на перемогу.з порохом.з ЄС-НАТО. БЕЗ ЦЕРКВИ-СЕКТИ КГБПУКІНА.дякуємо ЗСУслава їм.З Богом.

2 viktor  
0
ьПімоненко.Жнива на Україні.1896р.зекгбпукіна.бульбашфюрер.пукін та його церква-секта мають бути знищені .коли терпець урветься?31 передачу на фронт цього року ми відправили.дякувати богу.І хто б там що кому не говорив,а згине зло і правда переможе!10.000гр потратили на ремонт каплички-чорнобильський спас.памятник архітектури України.так вже 20 років.без держкоштів збудовану.Мазепи.88.влада відмовилась допомагати.минуло 11 років нашому сайту-kolo-chornobyl.at.ua-Волонтеримо 8 років.отримали медаль від ПЦУ за волонтерство.дякуємо причетним. влада обісьцяла ремонт каплички-надурили.поточний ремонт вулиці Млинська-Бенцаля-вони ж обісцяли.надурили .чекаємо на перемогу.з порохом.з ЄС-НАТО. БЕЗ ЦЕРКВИ-СЕКТИ КГБПУКІНА.дякуємо ЗСУслава їм.З Богом.

1 viktor  
0
Пімоненко.Жнива на Україні.1896р.зекгбпукіна.бульбашфюрер.пукін та його церква-секта мають бути знищені .коли терпець урветься?31 передачу на фронт цього року ми відправили.дякувати богу.І хто б там що кому не говорив,а згине зло і правда переможе!10.000гр потратили на ремонт каплички-чорнобильський спас.памятник архітектури України.так вже 20 років.без держкоштів збудовану.Мазепи.88.влада відмовилась допомагати.минуло 11 років нашому сайту-kolo-chornobyl.at.ua-Волонтеримо 8 років.отримали медаль від ПЦУ за волонтерство.дякуємо причетним. влада обісьцяла ремонт каплички-надурили.поточний ремонт вулиці Млинська-Бенцаля-вони ж обісцяли.надурили .чекаємо на перемогу.з порохом.з ЄС-НАТО. БЕЗ ЦЕРКВИ-СЕКТИ КГБПУКІНА.дякуємо ЗСУслава їм.З Богом.

Ім`я *:
Email *:
Код *: