Головна » 2021 » Грудень » 19 » Щирі вітання з святом Миколая.добра та здоров.я всім нам.поможи війну закінчити з фашистами кремля. 19 грудня вшановується пам’ять святителя
5:37 AM
Щирі вітання з святом Миколая.добра та здоров.я всім нам.поможи війну закінчити з фашистами кремля. 19 грудня вшановується пам’ять святителя

Переглядів: 131 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
а-Щирі вітання з святом Миколая.добра та здоров.я всім нам.поможи війну закінчити з фашистами кремля.19 грудня вшановується пам’ять святителя Миколи. З цього дня підходять другі морози — Миколині: “На Студеного Миколу снігу навалить гору”. Якщо на Миколу відлига, посилались на витівки поспішної зими: “Привезли зиму на санях до Миколи, ось тобі і довгождана відлига”. Погода цього дня передвіщала погоду на весняного Миколу (22 травня): “Скільки дає день Миколая снігу, стільки буде трави на Миколу теплого”Всеблагий отче Миколаю, великий і предивний чудотворче! Ти своїми молитвами лікував усяку недугу і болість, ти своїм заступництвом визволяв від певної смерти, ти своєю опікою відганяв біду.допоможи нам всім у наших справах.

2 viktor  
0
ми-Щирі вітання з святом Миколая.добра та здоров.я всім нам.поможи війну закінчити з фашистами кремля.19 грудня вшановується пам’ять святителя Миколи. З цього дня підходять другі морози — Миколині: “На Студеного Миколу снігу навалить гору”. Якщо на Миколу відлига, посилались на витівки поспішної зими: “Привезли зиму на санях до Миколи, ось тобі і довгождана відлига”. Погода цього дня передвіщала погоду на весняного Миколу (22 травня): “Скільки дає день Миколая снігу, стільки буде трави на Миколу теплого”Всеблагий отче Миколаю, великий і предивний чудотворче! Ти своїми молитвами лікував усяку недугу і болість, ти своїм заступництвом визволяв від певної смерти, ти своєю опікою відганяв біду.допоможи нам всім у наших справах.

1 viktor  
0
Щирі вітання з святом Миколая.добра та здоров.я всім нам.поможи війну закінчити з фашистами кремля.19 грудня вшановується пам’ять святителя Миколи. З цього дня підходять другі морози — Миколині: “На Студеного Миколу снігу навалить гору”. Якщо на Миколу відлига, посилались на витівки поспішної зими: “Привезли зиму на санях до Миколи, ось тобі і довгождана відлига”. Погода цього дня передвіщала погоду на весняного Миколу (22 травня): “Скільки дає день Миколая снігу, стільки буде трави на Миколу теплого”Всеблагий отче Миколаю, великий і предивний чудотворче! Ти своїми молитвами лікував усяку недугу і болість, ти своїм заступництвом визволяв від певної смерти, ти своєю опікою відганяв біду.допоможи нам всім у наших справах.

Ім`я *:
Email *:
Код *: