Головна » 2022 » Вересень » 20 » Скандальний "храм війни": як пропагують насильство в Росії? Храм Збройних Сил РФ - символ сьогоднішньої Росії. мурали з зображеннями Путіна
1:27 PM
Скандальний "храм війни": як пропагують насильство в Росії? Храм Збройних Сил РФ - символ сьогоднішньої Росії. мурали з зображеннями Путіна

Переглядів: 107 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
рСкандальний "храм війни": як пропагують насильство в Росії?Храм Збройних Сил РФ - символ сьогоднішньої Росії. мурали з зображеннями Путіна і Сталіна нічого не варті!Шокуючі факти про головний храм російської армії – у нашому сюжеті.

2 viktor  
0
тСкандальний "храм війни": як пропагують насильство в Росії?Храм Збройних Сил РФ - символ сьогоднішньої Росії. мурали з зображеннями Путіна і Сталіна нічого не варті!Шокуючі факти про головний храм російської армії – у нашому сюжеті.

1 viktor  
0
Скандальний "храм війни": як пропагують насильство в Росії?Храм Збройних Сил РФ - символ сьогоднішньої Росії. мурали з зображеннями Путіна і Сталіна нічого не варті!Шокуючі факти про головний храм російської армії – у нашому сюжеті.

Ім`я *:
Email *:
Код *: