Головна » 2020 » Грудень » 15 » ВІТАЄМО ЛІКВІДАТОРВІ-14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС
6:29 AM
ВІТАЄМО ЛІКВІДАТОРВІ-14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Низький уклін всім ліквідаторам, які свідомо ризикували своїм здоров'ям і життям заради спасіння українського народу і всього людства. Честь і хвала їм!

Переглядів: 219 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
ТАК- 14 грудня - Ті що спасли світ.День вшанування учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи. Сьогодні ми вклоняємося людям, які ціною свого життя та здоров’я захистили Україну і світ. Вдячні героям, які першими стали на боротьбу з ядерною стихією.Пам'ять про самовіддану жертву ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС назавжди закарбована у серці усіх.Влада усіх рівнів повинна і пам'ятати, і шанувати ВАС - ГЕРОЇ ЧОРНОБИЛЯ! Здоров'я Вам, благополуччя і достойної оцінки Вашого Подвигу.Дякую, і я захоплююся тобою всім серцем.

2 viktor  
0
МИ- 14 грудня - Ті що спасли світ.День вшанування учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи. Сьогодні ми вклоняємося людям, які ціною свого життя та здоров’я захистили Україну і світ. Вдячні героям, які першими стали на боротьбу з ядерною стихією.Пам'ять про самовіддану жертву ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС назавжди закарбована у серці усіх.Влада усіх рівнів повинна і пам'ятати, і шанувати ВАС - ГЕРОЇ ЧОРНОБИЛЯ! Здоров'я Вам, благополуччя і достойної оцінки Вашого Подвигу.Дякую, і я захоплююся тобою всім серцем.

1 viktor  
0
14 грудня - Ті що спасли світ.День вшанування учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи. Сьогодні ми вклоняємося людям, які ціною свого життя та здоров’я захистили Україну і світ. Вдячні героям, які першими стали на боротьбу з ядерною стихією.Пам'ять про самовіддану жертву ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС назавжди закарбована у серці усіх.Влада усіх рівнів повинна і пам'ятати, і шанувати ВАС - ГЕРОЇ ЧОРНОБИЛЯ! Здоров'я Вам, благополуччя і достойної оцінки Вашого Подвигу.Дякую, і я захоплююся тобою всім серцем.

Ім`я *:
Email *:
Код *: