Головна » 2022 » Жовтень » 28 » Здається, що до "слуг" набирали виключно тих, хто був готовий продати Україну без вагань! Сука, що не зрадник, то зелений.СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ
4:35 AM
Здається, що до "слуг" набирали виключно тих, хто був готовий продати Україну без вагань! Сука, що не зрадник, то зелений.СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ

Переглядів: 90 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
бЗдається, що до "слуг" набирали виключно тих, хто був готовий продати Україну без вагань! Сука, що не зрадник, то зелений.СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ.СЛАВА НАВІКИ БОГУ. маємо звертатись в храмі. слава богу-мимрять бабтисти.невіруючі-христопродавці.що продали віру батьків.ми- ПЦУ.СЛАВА ЗСУ.залужному.пороху. ідемо в ЄС-НАТО.а зекгб і секта-церква пукіна проти.Ми відправили 45-ту передачу на фронт цього року. капличка чорнобильській спас -помічна .завжди горить свічка і прохожі стають відпочити.помолитися. просинайтесь.хто не змучився від війни.навіть любителі зелі-кгбпукіна.будемо вас навертати до людей.до ПЦУ.ЄС-НАТО.до пороха-нашого президента.до перемоги над фашистами кремля.слава ЗСУ.СЛАВА УКРАЇНІ-ГЕРОЯМ СЛАВА.дякуємо хлопцям-дівчатам-захисникам нашим.14грудня-день ліквідатора аварії на ЧАЕС-о 12.00 год.в нас на капличці чорнобильський спас відбудеться служба Божа за здоров.я всіх чорнобильців та за здоров.я всіх наших захисників.за перемогу.

2 viktor  
0
ьЗдається, що до "слуг" набирали виключно тих, хто був готовий продати Україну без вагань! Сука, що не зрадник, то зелений.СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ.СЛАВА НАВІКИ БОГУ. маємо звертатись в храмі. слава богу-мимрять бабтисти.невіруючі-христопродавці.що продали віру батьків.ми- ПЦУ.СЛАВА ЗСУ.залужному.пороху. ідемо в ЄС-НАТО.а зекгб і секта-церква пукіна проти.Ми відправили 45-ту передачу на фронт цього року. капличка чорнобильській спас -помічна .завжди горить свічка і прохожі стають відпочити.помолитися. просинайтесь.хто не змучився від війни.навіть любителі зелі-кгбпукіна.будемо вас навертати до людей.до ПЦУ.ЄС-НАТО.до пороха-нашого президента.до перемоги над фашистами кремля.слава ЗСУ.СЛАВА УКРАЇНІ-ГЕРОЯМ СЛАВА.дякуємо хлопцям-дівчатам-захисникам нашим.14грудня-день ліквідатора аварії на ЧАЕС-о 12.00 год.в нас на капличці чорнобильський спас відбудеться служба Божа за здоров.я всіх чорнобильців та за здоров.я всіх наших захисників.за перемогу.

1 viktor  
0
Здається, що до "слуг" набирали виключно тих, хто був готовий продати Україну без вагань! Сука, що не зрадник, то зелений.СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ.СЛАВА НАВІКИ БОГУ. маємо звертатись в храмі. слава богу-мимрять бабтисти.невіруючі-христопродавці.що продали віру батьків.ми- ПЦУ.СЛАВА ЗСУ.залужному.пороху. ідемо в ЄС-НАТО.а зекгб і секта-церква пукіна проти.Ми відправили 45-ту передачу на фронт цього року. капличка чорнобильській спас -помічна .завжди горить свічка і прохожі стають відпочити.помолитися. просинайтесь.хто не змучився від війни.навіть любителі зелі-кгбпукіна.будемо вас навертати до людей.до ПЦУ.ЄС-НАТО.до пороха-нашого президента.до перемоги над фашистами кремля.слава ЗСУ.СЛАВА УКРАЇНІ-ГЕРОЯМ СЛАВА.дякуємо хлопцям-дівчатам-захисникам нашим.14грудня-день ліквідатора аварії на ЧАЕС-о 12.00 год.в нас на капличці чорнобильський спас відбудеться служба Божа за здоров.я всіх чорнобильців та за здоров.я всіх наших захисників.за перемогу.

Ім`я *:
Email *:
Код *: