Головна » 2022 » Серпень » 6 » Зеленський призначив нового очільника Херсонської ОДА.
12:20 PM
Зеленський призначив нового очільника Херсонської ОДА.

Переглядів: 96 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
иЗеленський призначив нового очільника Херсонської ОДА.У 2014 році Ярослав Янушевич був звільнений з посади через процедуру люстрації чиновників Януковича. Медіа називають Янушевича близьким до тодішнього прем’єр-міністра Миколи Азарова і мав тісні стосунки з його сином - Олексієм Азаровим. З цікавих фактів - майстер спорту України міжнародного класу з пейнтболу, чемпіон світу з пейнтболу. А ще - власник цієї не дуже вдалої, як на 2022 рік фотографії.

2 viktor  
0
ьЗеленський призначив нового очільника Херсонської ОДА.У 2014 році Ярослав Янушевич був звільнений з посади через процедуру люстрації чиновників Януковича. Медіа називають Янушевича близьким до тодішнього прем’єр-міністра Миколи Азарова і мав тісні стосунки з його сином - Олексієм Азаровим. З цікавих фактів - майстер спорту України міжнародного класу з пейнтболу, чемпіон світу з пейнтболу. А ще - власник цієї не дуже вдалої, як на 2022 рік фотографії.

1 viktor  
0
Зеленський призначив нового очільника Херсонської ОДА.У 2014 році Ярослав Янушевич був звільнений з посади через процедуру люстрації чиновників Януковича. Медіа називають Янушевича близьким до тодішнього прем’єр-міністра Миколи Азарова і мав тісні стосунки з його сином - Олексієм Азаровим. З цікавих фактів - майстер спорту України міжнародного класу з пейнтболу, чемпіон світу з пейнтболу. А ще - власник цієї не дуже вдалої, як на 2022 рік фотографії.

Ім`я *:
Email *:
Код *: