Головна » 2022 » Жовтень » 20 » А після перемоги.... Архітектори презентували проєкт Roshen Concert Hall на Відрадному Архітектурне бюро Drozdov & Partners вперше оприлю
12:59 PM
А після перемоги.... Архітектори презентували проєкт Roshen Concert Hall на Відрадному Архітектурне бюро Drozdov & Partners вперше оприлю

Переглядів: 101 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
иНастане день. Закінчиться війна. І кожному історія надасть свою оцінку. І в ній не буде єдиного Зеленського серед політичних лідерів, якому завдячуватимуть за перемогу. Першим, кого треба відзначити - Порошенко. Потім Залужний. А вже потім..... І все-таки, окрім всіх єдині, кому завдячуватимуть вічно - Збройні Сили України, початок відродження якої пряма і безпосередня заслуга Петра Олексійовича. Тобто, як не крути.... І на Заході про це розуміють.

2 viktor  
0
рНастане день. Закінчиться війна. І кожному історія надасть свою оцінку. І в ній не буде єдиного Зеленського серед політичних лідерів, якому завдячуватимуть за перемогу. Першим, кого треба відзначити - Порошенко. Потім Залужний. А вже потім..... І все-таки, окрім всіх єдині, кому завдячуватимуть вічно - Збройні Сили України, початок відродження якої пряма і безпосередня заслуга Петра Олексійовича. Тобто, як не крути.... І на Заході про це розуміють.

1 viktor  
0
Настане день. Закінчиться війна. І кожному історія надасть свою оцінку. І в ній не буде єдиного Зеленського серед політичних лідерів, якому завдячуватимуть за перемогу. Першим, кого треба відзначити - Порошенко. Потім Залужний. А вже потім..... І все-таки, окрім всіх єдині, кому завдячуватимуть вічно - Збройні Сили України, початок відродження якої пряма і безпосередня заслуга Петра Олексійовича. Тобто, як не крути.... І на Заході про це розуміють.

Ім`я *:
Email *:
Код *: