Головна » 2012 » Жовтень » 13 » Чергова побрехенька на вибори
3:25 PM
Чергова побрехенька на вибори
КГОІ "СЧУ" обурена поданою інформацією в газеті "Прикарпатська правда" 05.10.2012 р. , що з 1 жовтня чорнобильці отримали 5.000 тисяч пенсії, на жаль це чергова велика брехня, влада нас дурить. 
Переглядів: 1421 | Додав: viktor | Рейтинг: 4.4/7
Всього коментарів: 5
5 Віктор  
0
ГО"КО"вів"СЧУ" є однією з найкращих волонтерів в державі.вже відправили нашу 21-ту передачу на передову.та в госпіталі.продукти.медикаменти.засоби особистої гігієни.смаколики сало в ропі та бальзам Позніка.памперси.медицину.хай Бог помагає нам всім. були з о.Іваном 19 липня на прийомі у міського голови-боремось за капітальний ремонт нашої каплички-чорнобильський спас.збудована і освячена 14.10.2002р.визнана памятником архітектури України в 2004р.появилась вул.Чорнобильська. вже 32 роки успішно працює та 7 років волонтерить найбільша і найкраща в області організація ветеранів.інвалідів.волонтерів. наш сайт-.kolo-chornobyl.at.ua...viktorpoznik@ukr.net.
5168742726509064-картка приват...хай Бог помагає нам всім.по ремонту каплички-нам потрібні 85.000 гр.бо капличці вже 19р-без ремонту.дякуємо небайдужим.М.Кенюк-наш волонтер- за надану мат.допомогу.дякуємо Богові.дякуємо о.Івану Остафійчуку.В.Г.Савчуку.А.Божику. Бог добрий.дякуємо небайдужим та безпартійним.вакцинуйтесь.з Богом.

4 Віктор Познік  
0
добре-Віктор Познік Вітаємо з Міжнародним днем батька!

Міцно обніміть та поцілуйте своїх татусів!
Нині з Днем батька рідного тата
Дуже хочеться всім привітати!
Побажання найкращі лунають:
Щастя, сил та наснаги бажають!
Любий тату, здоров’я міцного,
Вірних друзів, та затишку вдома.
Обіймаємо, таточку, любий,
Хай щастить тобі завжди та всюди!

3 Віктор Познік  
0
починаємо-Ми запрошуємо всіх приєднатися до перед Великодньої толоки, по впорядкуванню та прибиранню довкілля, що нас оточує на роботі, в дома, спортивних майданчиках, парках відпочинку та скверах. ми теж прибираємо біля нашої чорнобильської каплички.Відповідальність починається з мене, змінюємося самі і змінюєм країну. Всім веселих Великодніх свят і смачної Пасхи.

2 віктор  
0
У НАС НІКОЛИ НЕ БУДЕ ВУЛИЦЬ януковича-азірова-пукіна...НАРОД ПЕРЕМОЖЕ-МАЙДАН ЖИВИЙ.

1 віктор  
0
НАС ЗНОВУ ДУРЯТЬ.ПОМІНЯЛИ ГУБЕРНАТОРА.АЛЕ НЕМАЄ НІЯКОЇ ЄДНОСТІ ТА СПІВПРАЦІ НА РІВНІ ОЛАСТІ...ВСІ ЧОРНОБИЛЬЦІ САМІ СОБІ ШУКАЮТЬ ВОРОГІВ МІЖ СОБОЮ. ПРОВЕЛИ В ЛИПНІ ЗВІТНО-ВИБОРЧУ КОНФЕРЕНЦІЮ ТА РАДУ ОРГАНІЗАЦІЇ.НАДАЛІ РАЗОМ З НАМИ ПРАЦЮЄ К-Т \ДІТИ ЧОРНОБИЛЯ\ -ОЧОЛЮЄ І НАДАЛІ ОТЕЦЬ ІВАН ОСТАФІЙЧУК.НАЙБІЛЬША ПРОБЛЕМА-ВІДСУТНІСТЬ БУДЬ ЯКОГО ФІНАНСУВАННЯ...БОРГИ РОСТУТЬ.БЛАГОДІЙНИКІВ В КОЛОМИЇ НЕМАЄ ВЗАГАЛІ-ДЯКУВАТИ БОГУ МИ ЖИВІ-ВСІМ ЗДОРОВ.Я ТА ЗЛАГОДИ.

Ім`я *:
Email *:
Код *: