Головна » 2014 » Лютий » 26 » Чорнобильців Коломийщини довели до відчаю
1:58 PM
Чорнобильців Коломийщини довели до відчаю

Коломийська ГОІ "Союз Чорнобиль України" з 22 листопада 2013 року і по нинішній день підтримує безпартійний Майдан чергуючи разом з чорнобильцями та афганцями України по тижню. Ми всі і надалі маємо зрозуміти що чорнобильці всіх категорій мають спільно захищати свої інтереси та вирішувати всі болючі питання. Особливо виконання  Закону про статус у частині нарахування 6, 8 і 10 мінімальних заробітних плат для чорнобильської пенсії. Відповідно 3, 2 та 1 групи інвалідності.

Всім побратимам здоров'я. Дякуємо Вам !!! 

Переглядів: 1740 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 9
9 Віктор  
0
Майже готові 14 і 15 передачі на фронт.для морпіхів.продукти-смаколики сало в ропі та бальзам Позніка.хай Бог помагає нам всі.Зараз ми є однією з найкращих організацій в державі. боремось за капітальний ремонт нашої каплички-чорнобильський спас.збудована і освячена 14.10.2002р.визнана памятником архітектури України в 2004р.просимо небайдужих долучитись.дякуємо.з Богом.В Коломиї вже 32 роки успішно працює та 7 років волонтерить найбільша і найкраща в області організація ветеранів.інвалідів.волонтерів. наш сайт-.kolo-chornobyl.at.ua...viktorpoznik@ukr.net.
5168742726509064-картка приват...хай Бог помагає нам всім.по ремонту каплички-нам потрібні 85.000 гр.бо капличці вже 19р-без ремонту.дякуємо небайдужим.М.Кенюк-наш волонтер- за надану мат.допомогу.дякуємо Богові.дякуємо о.Івану Остафійчуку. надімоєсь на допомогу та підтримку.Бог добрий.дякуємо небайдужим та безпартійним.

8 віктор познік  
0
РІШЕННЯМ ЗБОРІВ МИ ПІДТРИМАЄМО П ПОРОШЕНКА -КАНДИДАТА В ПРЕЗИДЕНТИ.

7 віктор познік  
0
МИРУ ВАМ І ЗЛАГОДИ-ПОБРАТИМИ-ВЕСЕЛИХ ВЕЛИКОДНІХ СВЯТ.СМАЧНОЇ ПАСКИ ТА БОЖОЇ ЛАСКИ.КРИМЧАНИ-МИ З ВАМИ.З БОГОМ.

6 віктор познік  
0
ЩАСЛИВИХ ТА ВЕСЕЛИХ ВЕЛИКОДНІХ СВЯТ ВАМ-ШАНОВНІ ПОБРАТИМИ.ХАЙ БОГ ПОМАГАЄ ЗАВЖДИ.

5 віктор познік  
0
ПРИВІТ ВСІМ.ДЯКУВАТИ БОГУ.ЩО ЖИВІ....СМЕРТЬ ОКУПАНТУ ПУКІНУ.

4 віктор  
0
ЩИРО ДЯКУЄМО ВСІМ ЗА ПІДТРИМКУ.З БОГОМ.

3 віктор познік  
0
На жаль ми не маємо зовсім фінансування-31.000 грн боргу за нашу книжку.а зараз ми вже три тижні проводимо повну реставрацію нашої каплички чорнобильський спас-5.000 гр..............благодійники вимерли.як і чорнобильці.що катастрофічно помирають по вині наших верхзради та чиновників.розуміємо.що сайт недосконалий і потребує оновлення.....але ми в боргах.дякуємо.вибачте.

2 віктор познік  
0
Ми проти окупантів та посібників.всі чорнобильські організації мають бути разом.ми один народ і одна держава...СЛАВА УКРАЇНІ.

1 віктор  
0
На жаль.крім нас ніхто в області працювати не хоче.хочуть лазити по трибунах.хочуть 33 срібних від партій....побратими-всім здоров.я ...захищайте наших чорнобильців не за гроші.а за простибіг...завжди і всюди.дякуємо.

Ім`я *:
Email *:
Код *: