Головна » 2020 » Липень » 13 » дякуємо.бачив сам нині як творили мурал.молодці.дякуємо.Олег Вишиванюк-респект.
7:22 PM
дякуємо.бачив сам нині як творили мурал.молодці.дякуємо.Олег Вишиванюк-респект.

М

Олег Вишиванюк почувається щасливим.

1 год

Надзвичайно щасливий бачити цей проєкт втіленим у життя! У такі моменти розумієш, що великі зусилля не були докладені марно.

Переконаний, що мурал прикрашатиме нашу Коломию довгі роки і нагадуватиме містянам про В‘ячеслава Чорновола — незламного борця за українську незалежність. Дякую кожному, хто долучився до нашої ініціятиви.

Далі — більше!

Переглядів: 295 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
так-Олег Вишиванюк почувається щасливим.1 годНадзвичайно щасливий бачити цей проєкт втіленим у життя! У такі моменти розумієш, що великі зусилля не були докладені марно.Переконаний, що мурал прикрашатиме нашу Коломию довгі роки і нагадуватиме містянам про В‘ячеслава Чорновола — незламного борця за українську незалежність. Дякую кожному, хто долучився до нашої ініціятиви.Далі — більше!

2 viktor  
0
ми-Олег Вишиванюк почувається щасливим.1 годНадзвичайно щасливий бачити цей проєкт втіленим у життя! У такі моменти розумієш, що великі зусилля не були докладені марно.Переконаний, що мурал прикрашатиме нашу Коломию довгі роки і нагадуватиме містянам про В‘ячеслава Чорновола — незламного борця за українську незалежність. Дякую кожному, хто долучився до нашої ініціятиви.Далі — більше!

1 viktor  
0
Олег Вишиванюк почувається щасливим.1 годНадзвичайно щасливий бачити цей проєкт втіленим у життя! У такі моменти розумієш, що великі зусилля не були докладені марно.Переконаний, що мурал прикрашатиме нашу Коломию довгі роки і нагадуватиме містянам про В‘ячеслава Чорновола — незламного борця за українську незалежність. Дякую кожному, хто долучився до нашої ініціятиви.Далі — більше!

Ім`я *:
Email *:
Код *: