Головна » 2022 » Квітень » 3 » ДЯКУЮ.ПОБРАТИМЕ.ЗНАЙОМІ ДАВНО.ЩЕ З ПЕРШОГО МАЙДАНУ.ЗДОРОВ.Я ВЖЕ НЕ ТЕ.АЛЕ БОРЕМОСЬ ДО ПЕРЕМОГИ НАД ФАШИСТАМИ КРЕМЛЯ.ТЕЗКУ.ТИ МОЛОДЕЦЬ.ПІДТРИ
1:39 PM
ДЯКУЮ.ПОБРАТИМЕ.ЗНАЙОМІ ДАВНО.ЩЕ З ПЕРШОГО МАЙДАНУ.ЗДОРОВ.Я ВЖЕ НЕ ТЕ.АЛЕ БОРЕМОСЬ ДО ПЕРЕМОГИ НАД ФАШИСТАМИ КРЕМЛЯ.ТЕЗКУ.ТИ МОЛОДЕЦЬ.ПІДТРИ

Переглядів: 116 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
чЯ завжди знав, що буде повномасштабна війна, – як ліквідатор ЧАЕС став на захист УкраїниЛіквідатор аварії на Чорнобильській атомній електростанції Віктор Ломонос вступив до лав територіальної оборони Києва. Чоловік розповів, що половина його родини перебуває в окупації на Сумщині.Про ранок 24 лютого і початок російсько-української війни, вступ до територіальної оборони та шантаж Кремлем України – Віктор Ломонос ексклюзивно розповів журналістам сайту 24 каналу.Шлях від катастрофи на ЧАЕС до війни з РосієюБоротьба за українську незалежність у Віктора Ломоноса розпочалася ще у 2000-х – з протестів "Україна без Кучми". Під час Помаранчевої революції він виконував обов'язки командира охорони сцени.Після 2003 року Віктор Ломонос та його побратими брали участь в багатьох інших заходах щодо українського становлення, зокрема, у понад 500 страйках по всій Україні. У 2011 році афганці, чорнобильці та інші ветерани штурмували Верховну Раду України. Тоді вони вийшли протестувати під парламентом проти скасування пільг. Ломонос розповів, що безпосередньо брав участь там також.Потім були голодування в Донецьку та в Сумах. А у 2013 році я приїхав до Києва на чергову річницю Голодомору. 21 листопада я підійшов до студентського братства на Майдан. Я запропонував свою допомогу, бо мав певний досвід в організації. Був одним з керівників охорони біля Монумента Незалежності. Про всі події побиття дітей можу розказувати безкінечно, – зазначив він.

2 viktor  
0
іЯ завжди знав, що буде повномасштабна війна, – як ліквідатор ЧАЕС став на захист УкраїниЛіквідатор аварії на Чорнобильській атомній електростанції Віктор Ломонос вступив до лав територіальної оборони Києва. Чоловік розповів, що половина його родини перебуває в окупації на Сумщині.Про ранок 24 лютого і початок російсько-української війни, вступ до територіальної оборони та шантаж Кремлем України – Віктор Ломонос ексклюзивно розповів журналістам сайту 24 каналу.Шлях від катастрофи на ЧАЕС до війни з РосієюБоротьба за українську незалежність у Віктора Ломоноса розпочалася ще у 2000-х – з протестів "Україна без Кучми". Під час Помаранчевої революції він виконував обов'язки командира охорони сцени.Після 2003 року Віктор Ломонос та його побратими брали участь в багатьох інших заходах щодо українського становлення, зокрема, у понад 500 страйках по всій Україні. У 2011 році афганці, чорнобильці та інші ветерани штурмували Верховну Раду України. Тоді вони вийшли протестувати під парламентом проти скасування пільг. Ломонос розповів, що безпосередньо брав участь там також.Потім були голодування в Донецьку та в Сумах. А у 2013 році я приїхав до Києва на чергову річницю Голодомору. 21 листопада я підійшов до студентського братства на Майдан. Я запропонував свою допомогу, бо мав певний досвід в організації. Був одним з керівників охорони біля Монумента Незалежності. Про всі події побиття дітей можу розказувати безкінечно, – зазначив він.

1 viktor  
0
Я завжди знав, що буде повномасштабна війна, – як ліквідатор ЧАЕС став на захист УкраїниЛіквідатор аварії на Чорнобильській атомній електростанції Віктор Ломонос вступив до лав територіальної оборони Києва. Чоловік розповів, що половина його родини перебуває в окупації на Сумщині.Про ранок 24 лютого і початок російсько-української війни, вступ до територіальної оборони та шантаж Кремлем України – Віктор Ломонос ексклюзивно розповів журналістам сайту 24 каналу.Шлях від катастрофи на ЧАЕС до війни з РосієюБоротьба за українську незалежність у Віктора Ломоноса розпочалася ще у 2000-х – з протестів "Україна без Кучми". Під час Помаранчевої революції він виконував обов'язки командира охорони сцени.Після 2003 року Віктор Ломонос та його побратими брали участь в багатьох інших заходах щодо українського становлення, зокрема, у понад 500 страйках по всій Україні. У 2011 році афганці, чорнобильці та інші ветерани штурмували Верховну Раду України. Тоді вони вийшли протестувати під парламентом проти скасування пільг. Ломонос розповів, що безпосередньо брав участь там також.Потім були голодування в Донецьку та в Сумах. А у 2013 році я приїхав до Києва на чергову річницю Голодомору. 21 листопада я підійшов до студентського братства на Майдан. Я запропонував свою допомогу, бо мав певний досвід в організації. Був одним з керівників охорони біля Монумента Незалежності. Про всі події побиття дітей можу розказувати безкінечно, – зазначив він.

Ім`я *:
Email *:
Код *: