Головна » 2019 » Січень » 12 » до народний аматорський театр поезії "Орфей"
3:50 PM
до народний аматорський театр поезії "Орфей"

Оксана Гаращук

6 січня · 

 

Вітаю з Різдвом Христовим. І в це світле свято хочу побажати Вам і собі, бачити тільки хороше в світі і знаходити все добре в людях, дарувати надію близьким і втілювати свої мрії, щиро вірити і ніколи не забувати про просте людське щастя. Бажаю цінувати все, що є, і насолоджуватися кожною миттю свого життя. Христос народився! Славімо Його! МИРУ нам.


Оксана Гаращук

5 січня · 

 

Орфеївці обіцяли, слово дотримали! Ми передали допомогу нашим захисникам на Схід України. Щиро дякую дітям та їх батькам за активну участь у цій добрій справі. Мені здається, що ось такі наші маленькі справи надихнуть воїнів на перемогу, додадуть сили боротися, подарують хоч трохи віри в те, що все в нашій країні неодмінно буде добре. ❤️

Переглядів: 339 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
ми-Оксана Гаращук6 січня о 17:34втілювати свої мрії, щиро вірити і ніколи не забувати про просте людське щастя. Бажаю цінувати все, що є, і насолоджуватися кожною миттю свого життя. Христос народився! Славімо Його! МИРУ нам.

2 viktor  
0
так-Оксана Гаращук6 січня о 17:34втілювати свої мрії, щиро вірити і ніколи не забувати про просте людське щастя. Бажаю цінувати все, що є, і насолоджуватися кожною миттю свого життя. Христос народився! Славімо Його! МИРУ нам.

1 viktor  
0
Оксана Гаращук6 січня о 17:34втілювати свої мрії, щиро вірити і ніколи не забувати про просте людське щастя. Бажаю цінувати все, що є, і насолоджуватися кожною миттю свого життя. Христос народився! Славімо Його! МИРУ нам.

Ім`я *:
Email *:
Код *: