Головна » 2012 » Вересень » 2 » Електронна пошта, Луганськ, бланки заяв
3:55 PM
Електронна пошта, Луганськ, бланки заяв

Оформлення судових позовів

КГОІ СЧА з 01.09.2012 р. з юридичною допомогою Луганської правової організації, розпочинає оформлення судових позовів до УПФ в м.Коломия та Управління праці та соцзахисту, до європейських судів. 

На жаль, ні держава, ні партійні організації не дбають про чорнобильців.

-------

6-8.10.2012 р. голова правління В.І.Познік відвідає м.Луганськ та м.Дніпропетровськ де відбудеться зустріч з керівниками всіх чорнобильських організацій України.

-------

14.10.2012 р. - Пуща-Водиця м.Київ Дитячий диспансер радіаційного захисту.

3-я річниця нашої каплички "Чорнобильський Спас" в диспансері.


Переглядів: 1495 | Додав: fed | Теги: заяви | Рейтинг: 4.6/9
Всього коментарів: 5
5 Віктор  
0
Зараз-ми є однією з найкращих волонтерів в державі.вже відправили нашу 18 передачу на передову.продукти.медикаменти.засоби особистої гігієни.смаколики сало в ропі та бальзам Позніка.хай Бог помагає нам всім. були з о.Іваном 19 липня на прийомі у міського голови-боремось за капітальний ремонт нашої каплички-чорнобильський спас.збудована і освячена 14.10.2002р.визнана памятником архітектури України в 2004р.появилась вул.Чорнобильська. вже 32 роки успішно працює та 7 років волонтерить найбільша і найкраща в області організація ветеранів.інвалідів.волонтерів. наш сайт-.kolo-chornobyl.at.ua...viktorpoznik@ukr.net.
5168742726509064-картка приват...хай Бог помагає нам всім.по ремонту каплички-нам потрібні 85.000 гр.бо капличці вже 19р-без ремонту.дякуємо небайдужим.М.Кенюк-наш волонтер- за надану мат.допомогу.дякуємо Богові.дякуємо о.Івану Остафійчуку.В.Г.Савчуку.А.Божику. надімоєсь на допомогу та підтримку.Бог добрий.дякуємо небайдужим та безпартійним.вакцинуйтесь.з Богом.

4 Віктор Познік  
0
супер-Віктор Познік дякуємо.молодці.з Богом.нам теж є передача.Сьогодні ми отримали допомогу для наших побратимів на передову від наших друзів волонтерів з діаспори.дякуючи нашим друзям,наші побратими мають змогу захищати нашу неньку Україну.всім щиро вдячні.особливо А.Мельничук....у вівторок маємо все разом передати в нашу легендарну 10-у ГШБ...

3 Віктор Познік  
0
працюємо-‎Наталія Оліградська‎ до Типова Коломия
1 год ·
26 квітня 1986 року лягло чорною плямою на нашу блакитну планету. 32 роки пройшло з тих пір як смертоносний пил з ядерної печі четвертого енергоблоку Чорнобильської АЕС покрив хати, поля та ліси. Чорнобиль не має минулого часу. Він і досі є проблемою сьогодення і, на жаль, буде нагадувати про себе й нашим нащадкам, яким необхідно допомогти усвідомити масштаби катастрофи та осмислити уроки трагедії у всіх сферах життя.
З приводу трагічної дати в бібліотеці розпочалась екологічно-історична година «Чорнобиль – біль душі» з учнями ЗОШ № 8,класні керівники Арсенич Л.В. та Голинська Л.В. ,на якій бібліотекар Бакай Л.В. розповіла про тих героїв, які в умовах смертельного радіоактивного опромінення працювали над подоланням ядерної стихії.
Присутні переглянули «Актуальне інтерв’ю» про поїздку коломийських чорнобильців на п’яту прощу до Чорнобильського храму і до міста Прип’ять.
Продовження заходу відбулося в офісі громадської організації «Коломийське об’єднання ветеранів,інвалідів,волонтерів «Союз Чорнобиль України"» . Голова правління громадської організації «Коломийське об’єднання ветеранів,інвалідів,волонтерів «Союз Чорнобиль України» Віктор Іванович Познік поділився спогадами свого перебування в Чорнобилі, особистими переживаннями від побачених картин та розповів про страшні наслідки найбільшої техногенної катастрофи ХХ сторіччя. На заході були також присутні ліквідатори та постраждалі від аварії на ЧАЕС: Шелест Тамара Станіславівна, Христофулов Володимир, Данькевич Володимир. В офісі учні мали можливість переглянути світлини наших краян ліквідаторів ,які Віктор Іванович збирав протягом всього часу.

2 віктор  
0
Судові позови та повсякденна робота.дуже багато чорнобильців по лікарнях зараз....допомоги та фінансування ..........0......останніх три роки.сумно....дякувати богу.що живі.

1 віктор  
0
З юридичною допомогою луганської правозахисної групи оформляємо судові позови до європейського суду.працюємо.провели звітно-виборну конференцію.присутніх 298 чорнобильців.звіт про 5-річну роботу проголосували на ДОБРЕ.всім дякуємо за допомогу.все залишилось як і раніше.голова правління В Познік...голова к-ту ДІТИ ЧОРНОБИЛЯ-о Іван Остафійчук...рада в кількості 10 чол.

Ім`я *:
Email *:
Код *: