Головна » 2022 » Серпень » 17 » Файні файним миють кости...і так 30р.Вівці-зекгб для нас проблема.ще гірша.як пукінкгб та бульбашфюрер.це зло.пора в рашку гнати.30 передач
12:38 PM
Файні файним миють кости...і так 30р.Вівці-зекгб для нас проблема.ще гірша.як пукінкгб та бульбашфюрер.це зло.пора в рашку гнати.30 передач

Переглядів: 122 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
ввФайні файним миють кости...і так 30р.Вівці-зекгб для нас проблема.ще гірша.як пукінкгб та бульбашфюрер.це зло.пора в рашку гнати.30 передач на фронт цього року ми відправили.дякувати богу.І хто б там що кому не говорив,а згине зло і правда переможе!10.000гр потратили на ремонт каплички-чорнобильський спас.памятник архітектури України.так вже 20 років.без держкоштів збудовану.бетон застив..Мазепи.88.влада відмовилась допомагати.звертаємось до небайдужих.є ще 10 вишиванок . що закупили раніше.Минуло 11 років нашому сайту-kolo-chornobyl.at.ua-Волонтеримо 8 років.отримали медаль від ПЦУ за волонтерство.дякуємо всім причетним. цього року.влада обісьцяла ремонт каплички-надурили.поточний ремонт вулиці Млинська-Бенцаля-вони ж обісцяли.надурили також.чекаємо на перемогу.з порохом.з ЄС-НАТО. без зекгбпукіна.БЕЗ ЦЕРКВИ-СЕКТИ КГБПУКІНА.дякуємо ЗСУслава їм.слава УКРАЇНІ.З Богом.

2 viktor  
0
гФайні файним миють кости...і так 30р.Вівці-зекгб для нас проблема.ще гірша.як пукінкгб та бульбашфюрер.це зло.пора в рашку гнати.30 передач на фронт цього року ми відправили.дякувати богу.І хто б там що кому не говорив,а згине зло і правда переможе!10.000гр потратили на ремонт каплички-чорнобильський спас.памятник архітектури України.так вже 20 років.без держкоштів збудовану.бетон застив..Мазепи.88.влада відмовилась допомагати.звертаємось до небайдужих.є ще 10 вишиванок . що закупили раніше.Минуло 11 років нашому сайту-kolo-chornobyl.at.ua-Волонтеримо 8 років.отримали медаль від ПЦУ за волонтерство.дякуємо всім причетним. цього року.влада обісьцяла ремонт каплички-надурили.поточний ремонт вулиці Млинська-Бенцаля-вони ж обісцяли.надурили також.чекаємо на перемогу.з порохом.з ЄС-НАТО. без зекгбпукіна.БЕЗ ЦЕРКВИ-СЕКТИ КГБПУКІНА.дякуємо ЗСУслава їм.слава УКРАЇНІ.З Богом.

1 viktor  
0
Файні файним миють кости...і так 30р.Вівці-зекгб для нас проблема.ще гірша.як пукінкгб та бульбашфюрер.це зло.пора в рашку гнати.30 передач на фронт цього року ми відправили.дякувати богу.І хто б там що кому не говорив,а згине зло і правда переможе!10.000гр потратили на ремонт каплички-чорнобильський спас.памятник архітектури України.так вже 20 років.без держкоштів збудовану.бетон застив..Мазепи.88.влада відмовилась допомагати.звертаємось до небайдужих.є ще 10 вишиванок . що закупили раніше.Минуло 11 років нашому сайту-kolo-chornobyl.at.ua-Волонтеримо 8 років.отримали медаль від ПЦУ за волонтерство.дякуємо всім причетним. цього року.влада обісьцяла ремонт каплички-надурили.поточний ремонт вулиці Млинська-Бенцаля-вони ж обісцяли.надурили також.чекаємо на перемогу.з порохом.з ЄС-НАТО. без зекгбпукіна.БЕЗ ЦЕРКВИ-СЕКТИ КГБПУКІНА.дякуємо ЗСУслава їм.слава УКРАЇНІ.З Богом.

Ім`я *:
Email *:
Код *: