Головна » 2020 » Липень » 12 » Якими похвальними вінцями увінчаємо Петра і Павла первоверховних? Одного — як першого серед апостолів, іншого — що більше за всіх потрудився
3:00 PM
Якими похвальними вінцями увінчаємо Петра і Павла первоверховних? Одного — як першого серед апостолів, іншого — що більше за всіх потрудився

Переглядів: 269 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
ось-Віктор Познік19 год · МИ щиро вітаємо всіх з святами.Дякуємо за привітання! Всіх благ навзаєм! Божого благословення Вам та рясних Божих благодатей!миру та спокою. — разом із Петро МельникПетро НикоракПетро ХитьПетя КонончукPetro Petro PetroПетя МочернюкПетро ВасилишинPetro KihykПетро ДроздПетро КривюкPetro GaideichukPetro MikhailovichПетро Бойчук та Петро Петрович.

2 viktor  
0
таак-Віктор Познік19 год · МИ щиро вітаємо всіх з святами.Дякуємо за привітання! Всіх благ навзаєм! Божого благословення Вам та рясних Божих благодатей!миру та спокою. — разом із Петро МельникПетро НикоракПетро ХитьПетя КонончукPetro Petro PetroПетя МочернюкПетро ВасилишинPetro KihykПетро ДроздПетро КривюкPetro GaideichukPetro MikhailovichПетро Бойчук та Петро Петрович.

1 viktor  
0
Віктор Познік19 год · МИ щиро вітаємо всіх з святами.Дякуємо за привітання! Всіх благ навзаєм! Божого благословення Вам та рясних Божих благодатей!миру та спокою. — разом із Петро МельникПетро НикоракПетро ХитьПетя КонончукPetro Petro PetroПетя МочернюкПетро ВасилишинPetro KihykПетро ДроздПетро КривюкPetro GaideichukPetro MikhailovichПетро Бойчук та Петро Петрович.

Ім`я *:
Email *:
Код *: