Головна » 2016 » Березень » 2 » Коломийська міська рада
9:35 PM
Коломийська міська рада

Засідав оргкомітет з відзначення тридцятих
роковин Чорнобильської катастрофи

Другого березня у міській раді представники Коломийської громадської організації інвалідів «Союз. Чорнобиль. Україна», керівники управлінь і відділів міської ради й райдержадміністрації, пенсійного фонду, Коломийського МРЕМ обговорювали проблеми, які турбують коломийських учасників ліквідації ЧАЕС та узгоджували заходи до дня відзначення 30 роковин Чорнобильської катастрофи.
Загалом пропозицій назбиралося чимало. Зокрема про виплату матеріальної допомоги до роковин 26 квітня. Вирішили, що розмір цієї допомоги членам організації будуть визначати залежно від суми пенсії, яку вони отримують. Голова чорнобильців Віктор Познік скаржився, що їхня організація змушена платити за світло стільки ж, скільки й прибуткові підприємства, а обленерго вже два роки ніяк не погоджується змінити тариф. Йому порадили розірвати угоду на надання послуг і укласти нову, де було б вказано, що Коломийська ГОІ «Союз. Чорнобиль. Україна» належить до тієї категорії споживачів, які мають пільги в оплаті за електроенергію. Також турбувало чорнобильців питання пільгового проїзду в громадському транспорті. Адже Закон України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» дає їм таке право, однак деякі коломийські перевізники відмовляють їм у цьому. 
Наступне засідання оргкомітету відбудеться наприкінці березня.

Переглядів: 565 | Додав: viktor | Рейтинг: 4.6/8
Всього коментарів: 6
6 ВІКТОР ПОЗНІК  
0
МИ БУЛИ 16 БЕРЕЗНЯ НА ПАРЛАМЕНТСЬКИХ ЧОРНОБИЛЬСЬКИХ СЛУХАННЯХ.ДЯКУВАТИ БОГУ.ЩО ЖИВІ.ПРАЦЮЄМО І ДАЛІ БЕЗ ПАРТІЙ І СЕКТ.

5 ВІКТОР ПОЗНІК  
0
продовжуємо свою волонтерську працю.їдемо в госпіталь столиці та Ірпіня.медикаменти.продукти.телевізор.холодильник.ноутбук.постільна білизна.з богом.дякуємо всім

4 ВІКТОР ПОЗНІК  
0
життя продовжується.з весною вас-наші жінки.

3 ВІКТОР ПОЗНІК  
0
ТРЕБА ЗАВЖДИ ЗАЛИШАТИСЬ ЛЮДЬМИ.

2 ВІКТОР ПОЗНІК  
0
ТРЕБА ПРАЦЮВАТИ ПОСТІЙНО.

1 ВІКТОР ПОЗНІК  
0
ДОБРУ СПРАВУ МИ ЗРОБИЛИ СПІЛЬНО.МІСТО+РАЙОН.

Ім`я *:
Email *:
Код *: