Головна » 2022 » Жовтень » 17 » НАРЕШТІ! За героїзм, виявлений у боротьбі за незалежність України, визначні особисті заслуги у становленні Української державності, багаторі
12:07 PM
НАРЕШТІ! За героїзм, виявлений у боротьбі за незалежність України, визначні особисті заслуги у становленні Української державності, багаторі

Переглядів: 92 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
аНАРЕШТІ!За героїзм, виявлений у боротьбі за незалежність України, визначні особисті заслуги у становленні Української державності, багаторічну плідну громадську діяльність постановляю:Присвоїти звання Герой України з врученням ордена «Золота Зірка» СИМЧИЧУ Мирославу Васильовичу – українському військовому та громадському діячеві, сотенному Української повстанської армії, політв’язню радянських концтаборів.

2 viktor  
0
пНАРЕШТІ!За героїзм, виявлений у боротьбі за незалежність України, визначні особисті заслуги у становленні Української державності, багаторічну плідну громадську діяльність постановляю:Присвоїти звання Герой України з врученням ордена «Золота Зірка» СИМЧИЧУ Мирославу Васильовичу – українському військовому та громадському діячеві, сотенному Української повстанської армії, політв’язню радянських концтаборів.

1 viktor  
0
НАРЕШТІ!За героїзм, виявлений у боротьбі за незалежність України, визначні особисті заслуги у становленні Української державності, багаторічну плідну громадську діяльність постановляю:Присвоїти звання Герой України з врученням ордена «Золота Зірка» СИМЧИЧУ Мирославу Васильовичу – українському військовому та громадському діячеві, сотенному Української повстанської армії, політв’язню радянських концтаборів.

Ім`я *:
Email *:
Код *: