Головна » 2019 » Грудень » 11 » наш Чорнобиль...ЛІКВІДАТОРИ...волонтерство наше...наша 25-та передача-подарунок нашим кримчанам-дякуємо.носіть на здоров.я.
2:27 PM
наш Чорнобиль...ЛІКВІДАТОРИ...волонтерство наше...наша 25-та передача-подарунок нашим кримчанам-дякуємо.носіть на здоров.я.

Переглядів: 408 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
так-Готуємо нашу 25-ту передачу цього року.там будуть також ще три чоловічі вишиванки.вишлемо.тоді признаємось кому.дякуємо пані Галі з ринку вишиванка.дякуємо всім причетним.з Богом.Слава Україні.Передачу вислали для Олега Сенцова.Ахтема Чийгоза.Володимира Балуха.хай носять на здоров.я.дякуємо нашим героям-кримчанам.дякуємо всім.хай Бог помагає.наша 25-та передача вже в столиці.

2 viktor  
0
ми-Готуємо нашу 25-ту передачу цього року.там будуть також ще три чоловічі вишиванки.вишлемо.тоді признаємось кому.дякуємо пані Галі з ринку вишиванка.дякуємо всім причетним.з Богом.Слава Україні.Передачу вислали для Олега Сенцова.Ахтема Чийгоза.Володимира Балуха.хай носять на здоров.я.дякуємо нашим героям-кримчанам.дякуємо всім.хай Бог помагає.наша 25-та передача вже в столиці.

1 viktor  
0
Готуємо нашу 25-ту передачу цього року.там будуть також ще три чоловічі вишиванки.вишлемо.тоді признаємось кому.дякуємо пані Галі з ринку вишиванка.дякуємо всім причетним.з Богом.Слава Україні.Передачу вислали для Олега Сенцова.Ахтема Чийгоза.Володимира Балуха.хай носять на здоров.я.дякуємо нашим героям-кримчанам.дякуємо всім.хай Бог помагає.наша 25-та передача вже в столиці.

Ім`я *:
Email *:
Код *: