Головна » 2018 » Квітень » 13 » наша п.ята проща до чорнобильського храму.
11:37 AM
наша п.ята проща до чорнобильського храму.

Віктор Познік

1 хв · 

Христос Воскрес! Вікторе Івановичу, сьогодні о 20 годині буде Ваша програма. Я не робила короткий сюжет у новини, а дала всі інтерв"ю повністю, бо багато цікавої інформації і відео, тому піде як програма "Актуальне інтерв"ю" о 20 вечора. А вже потім Віктор Поворозник поставить в Інтернет. Вам дякую. Гарних вихідних!!
Просимо всіх нині дивитись наше НТК-буде наша проща до чорнобильського храму.дякуємо всім нашим журналістам.

Переглядів: 381 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Віктор Познік  
0
так-Віктор Познік додав 5 нових світлин.
7 хв ·
ми нині зробили поточний ремонт на нашій капличці-чорнобильський спас.побілили дерева і фундамент.посапали і пересадили квіти.реставрував художник статую Богородиці.ще маємо помалювати наше чорнобильське дерево.всі металеві фрагменти каплички.побілили фасад офісу та помалювали все.що треба було...однак сумно.що з 15 наших чорнобильців.що обіцяли прийти допомогти.прийшло аж 4...на жаль...самі собі не хочемо допомогти.всі помішались на грошах.а просто стати біля нашої каплички на день і працювати мало хто хоче.тому сумно і гірко.дякуємо всім за допомогу.з богом.

1 viktor  
0
Віктор Познік1 хв · Христос Воскрес! Вікторе Івановичу, сьогодні о 20 годині буде Ваша програма. Я не робила короткий сюжет у новини, а дала всі інтерв"ю повністю, бо багато цікавої інформації і відео, тому піде як програма "Актуальне інтерв"ю" о 20 вечора. А вже потім Віктор Поворозник поставить в Інтернет. Вам дякую. Гарних вихідних!!
Просимо всіх нині дивитись наше НТК-буде наша проща до чорнобильського храму.дякуємо всім нашим журналістам.

Ім`я *:
Email *:
Код *: