Головна » 2018 » Квітень » 6 » наше волонтерство 2018р
2:22 PM
наше волонтерство 2018р

Віктор Познік

4 хв · 

Ми нині у великодню п.ятницю отримали передачу з Італії.медицина.памперси.одяг.щиро вдячні родині пані М.Кенюк.гарних вам великодніх свят.все буде відправлено на передову.добра та миру і спокою нам всім.

 

Переглядів: 348 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Віктор Познік  
0
так-
Шановні наші чорнобильці.на суботу на 9.00 год збираємо всіх на нашу капличку-чорнобильський спас.буде художник.буде вапно і фарба.дякувати богу.що вже тепло.до 32-х роковин чорнобильського лиха маємо зробити поточний ремонт каплички та офісу.грошей немає.але є наші руки.також 10 квітня продовжуємо свою волонтерську працю і відправимо передачу в с.м.т Клевань.в госпіталь для ветеранів.інвалідів війни.завтра все зберемо і відправимо по новій пошті.з Богом.10 березня-ми відправили передачу в госпіталь.з Богом. — разом із Елена Гаврильчик, Міша Познік, Оксана Шевченко та 18 інших.

1 viktor  
0
Віктор Познік4 хв · Ми нині у великодню п.ятницю отримали передачу з Італії.медицина.памперси.одяг.щиро вдячні родині пані М.Кенюк.гарних вам великодніх свят.все буде відправлено на передову.добра та миру і спокою нам всім.

Ім`я *:
Email *:
Код *: