Головна » 2018 » Жовтень » 12 » наше волонтерство 2018р
7:45 AM
наше волонтерство 2018р

Віктор Познік разом з Maria Kenyuk та 20 іншими особами.

4 хв. · 

14 грудня на Покрову наша капличка в Пущі-чорнобильський спас. святкує 10р з дня освячення.а наша капличка в Коломиї-чорнобильський спас святкує 15р з дня освячення.час біжить.роки летять.а ми .дякувати Богу.продовжуємо свою волонтерсько-чорнобильську-ветеранську працю разом з громадою.всі разом.всіх вітаємо і дякуємо.добра та миру і здоров.я нам всім.

Переглядів: 303 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
14 жов

тня

2 viktor  
0
такВіктор Познік разом з Maria Kenyuk та 20 іншими особами.4 хв. · 14 жовтня на Покрову наша капличка в Пущі-чорнобильський спас. святкує 10р з дня освячення.а наша капличка в Коломиї-чорнобильський спас святкує 15р з дня освячення.час біжить.роки летять.а ми .дякувати Богу.продовжуємо свою волонтерсько-чорнобильську-ветеранську працю разом з громадою.всі разом.всіх вітаємо і дякуємо.добра та миру і здоров.я нам всім.

1 viktor  
0
Віктор Познік разом з Maria Kenyuk та 20 іншими особами.4 хв. · 14 грудня на Покрову наша капличка в Пущі-чорнобильський спас. святкує 10р з дня освячення.а наша капличка в Коломиї-чорнобильський спас святкує 15р з дня освячення.час біжить.роки летять.а ми .дякувати Богу.продовжуємо свою волонтерсько-чорнобильську-ветеранську працю разом з громадою.всі разом.всіх вітаємо і дякуємо.добра та миру і здоров.я нам всім.

Ім`я *:
Email *:
Код *: