Головна » 2022 » Квітень » 26 » Побратимів-ліквідаторів вітаємо з сумною датою-36-ті роковини чорнобильської біди.ХРИСТОС ВОСКРЕС..СЛАВА ЗСУ.Ми закінчили самі поточний ремо
4:16 AM
Побратимів-ліквідаторів вітаємо з сумною датою-36-ті роковини чорнобильської біди.ХРИСТОС ВОСКРЕС..СЛАВА ЗСУ.Ми закінчили самі поточний ремо

Переглядів: 135 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
яПобратимів-ліквідаторів вітаємо з сумною датою-36-ті роковини чорнобильської біди.ХРИСТОС ВОСКРЕС..СЛАВА ЗСУ.Ми закінчили самі поточний ремонт каплички.до роковин .26квітня на капличці Служба божа ЗА ВСІХ ПОМЕРЛИХ ВІД ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ БІДИ ТА ВСІХ ЗАГИБЛИХ ЗА Україну.Волонтеримо 8 р. відправили 19-ту передачу захисникам.в шпиталь. навіть нашу гітару на фронт.прийняли 75 біженців. купили одне авто-нивку і відправили на передову для бійців ПС Франківська.треба 100.000гр.на ремонт каплички. капремонту не буде. на 26 квітня та 14 грудня проводимо служби БОЖІ. встановили скриньку з склом.на свічки виготовлену з металу та скла.свічки вітер не буде задувати.в піску.в ящику.це знову 3000гр.ремонт ями на капличці- самі засипали гравієм і піском. 26 КВІТНЯ.МАЗЕПИ.88.буде служба Божа за всіх померлих від чорнобильського лиха.та за всіх загиблих воїнів за Україну.о 12.00год.МОЛІТЬСЯ.ДЕ Б ВИ НЕ БУЛИ.ДЯКУЄМО.поновили Богородицю. 33 передачі вислали за 2021р.всім здоров.я та головне перемога з фашистами кремля.з БОГОМ.

2 viktor  
0
чПобратимів-ліквідаторів вітаємо з сумною датою-36-ті роковини чорнобильської біди.ХРИСТОС ВОСКРЕС..СЛАВА ЗСУ.Ми закінчили самі поточний ремонт каплички.до роковин .26квітня на капличці Служба божа ЗА ВСІХ ПОМЕРЛИХ ВІД ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ БІДИ ТА ВСІХ ЗАГИБЛИХ ЗА Україну.Волонтеримо 8 р. відправили 19-ту передачу захисникам.в шпиталь. навіть нашу гітару на фронт.прийняли 75 біженців. купили одне авто-нивку і відправили на передову для бійців ПС Франківська.треба 100.000гр.на ремонт каплички. капремонту не буде. на 26 квітня та 14 грудня проводимо служби БОЖІ. встановили скриньку з склом.на свічки виготовлену з металу та скла.свічки вітер не буде задувати.в піску.в ящику.це знову 3000гр.ремонт ями на капличці- самі засипали гравієм і піском. 26 КВІТНЯ.МАЗЕПИ.88.буде служба Божа за всіх померлих від чорнобильського лиха.та за всіх загиблих воїнів за Україну.о 12.00год.МОЛІТЬСЯ.ДЕ Б ВИ НЕ БУЛИ.ДЯКУЄМО.поновили Богородицю. 33 передачі вислали за 2021р.всім здоров.я та головне перемога з фашистами кремля.з БОГОМ.

1 viktor  
0
Побратимів-ліквідаторів вітаємо з сумною датою-36-ті роковини чорнобильської біди.ХРИСТОС ВОСКРЕС..СЛАВА ЗСУ.Ми закінчили самі поточний ремонт каплички.до роковин .26квітня на капличці Служба божа ЗА ВСІХ ПОМЕРЛИХ ВІД ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ БІДИ ТА ВСІХ ЗАГИБЛИХ ЗА Україну.Волонтеримо 8 р. відправили 19-ту передачу захисникам.в шпиталь. навіть нашу гітару на фронт.прийняли 75 біженців. купили одне авто-нивку і відправили на передову для бійців ПС Франківська.треба 100.000гр.на ремонт каплички. капремонту не буде. на 26 квітня та 14 грудня проводимо служби БОЖІ. встановили скриньку з склом.на свічки виготовлену з металу та скла.свічки вітер не буде задувати.в піску.в ящику.це знову 3000гр.ремонт ями на капличці- самі засипали гравієм і піском. 26 КВІТНЯ.МАЗЕПИ.88.буде служба Божа за всіх померлих від чорнобильського лиха.та за всіх загиблих воїнів за Україну.о 12.00год.МОЛІТЬСЯ.ДЕ Б ВИ НЕ БУЛИ.ДЯКУЄМО.поновили Богородицю. 33 передачі вислали за 2021р.всім здоров.я та головне перемога з фашистами кремля.з БОГОМ.

Ім`я *:
Email *:
Код *: