Головна » 2022 » Жовтень » 30 » РПЦ стала токсична: у Женеві червоною фарбою облили храм РПЦ
5:01 AM
РПЦ стала токсична: у Женеві червоною фарбою облили храм РПЦ

Переглядів: 105 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
сУ постійному представництві росії при ООН у Женеві розповіли, що з 27 на 28 жовтня 2022 року невідомі облили червоною фарбою храм Різдва Пресвятої Богородиці РПЦ у Женеві, повідомляє російське пропагандистське видання lenta.ru.Постійний представник РФ при ООН Геннадій Гатилов сподівається, що правоохоронні органи Женеви належним чином розслідують це правопорушення та притягнуть винних до відповідальності.Гатилов вважає це актом русофобії і не пов’язує його із підтримкою РПЦ загарбницької війни, яку веде росія проти України. Втім на стіні французькою було написано «rouvoir assassin», що означає «знову вбивця».«Це вже не перший акт русофобського вандалізму у Швейцарії. Так, знаменитий Суворовський хрест у ущелині Шоленен – пам’ятник сподвижникам великого генералісімуса, загиблим під час переходу через Альпи 1799 р., – невідомі вже двічі цього року обливали фарбою», – йдеться у заяві.

2 viktor  
0

м
мУ постійному представництві росії при ООН у Женеві розповіли, що з 27 на 28 жовтня 2022 року невідомі облили червоною фарбою храм Різдва Пресвятої Богородиці РПЦ у Женеві, повідомляє російське пропагандистське видання lenta.ru.Постійний представник РФ при ООН Геннадій Гатилов сподівається, що правоохоронні органи Женеви належним чином розслідують це правопорушення та притягнуть винних до відповідальності.Гатилов вважає це актом русофобії і не пов’язує його із підтримкою РПЦ загарбницької війни, яку веде росія проти України. Втім на стіні французькою було написано «rouvoir assassin», що означає «знову вбивця».«Це вже не перший акт русофобського вандалізму у Швейцарії. Так, знаменитий Суворовський хрест у ущелині Шоленен – пам’ятник сподвижникам великого генералісімуса, загиблим під час переходу через Альпи 1799 р., – невідомі вже двічі цього року обливали фарбою», – йдеться у заяві.

1 viktor  
0
У постійному представництві росії при ООН у Женеві розповіли, що з 27 на 28 жовтня 2022 року невідомі облили червоною фарбою храм Різдва Пресвятої Богородиці РПЦ у Женеві, повідомляє російське пропагандистське видання lenta.ru.Постійний представник РФ при ООН Геннадій Гатилов сподівається, що правоохоронні органи Женеви належним чином розслідують це правопорушення та притягнуть винних до відповідальності.Гатилов вважає це актом русофобії і не пов’язує його із підтримкою РПЦ загарбницької війни, яку веде росія проти України. Втім на стіні французькою було написано «rouvoir assassin», що означає «знову вбивця».«Це вже не перший акт русофобського вандалізму у Швейцарії. Так, знаменитий Суворовський хрест у ущелині Шоленен – пам’ятник сподвижникам великого генералісімуса, загиблим під час переходу через Альпи 1799 р., – невідомі вже двічі цього року обливали фарбою», – йдеться у заяві.

Ім`я *:
Email *:
Код *: