Головна » 2022 » Червень » 22 » Так виглядав український паспорт 100 років тому. Написи українською, французькою та німецькою. Ці паспорти визнавали європейські країни та С
5:29 PM
Так виглядав український паспорт 100 років тому. Написи українською, французькою та німецькою. Ці паспорти визнавали європейські країни та С

Переглядів: 160 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
щТак виглядав український паспорт 100 років тому. Написи українською, французькою та німецькою.Ці паспорти визнавали європейські країни та США. Але потім прийшли російські окупанти, комунізм, терор, репресії, Голодомор і багато іншого зла.Ніколи ми не будемо братами.

2 viktor  
0
бТак виглядав український паспорт 100 років тому. Написи українською, французькою та німецькою.Ці паспорти визнавали європейські країни та США. Але потім прийшли російські окупанти, комунізм, терор, репресії, Голодомор і багато іншого зла.Ніколи ми не будемо братами.

1 viktor  
0
Так виглядав український паспорт 100 років тому. Написи українською, французькою та німецькою.Ці паспорти визнавали європейські країни та США. Але потім прийшли російські окупанти, комунізм, терор, репресії, Голодомор і багато іншого зла.Ніколи ми не будемо братами.

Ім`я *:
Email *:
Код *: