Головна » 2022 » Вересень » 15 » В ефірі телеканалу Euronews Петро Порошенко наголосив, що російські війська на тимчасово окупованих територіях України чинять воєнні злочини
4:41 AM
В ефірі телеканалу Euronews Петро Порошенко наголосив, що російські війська на тимчасово окупованих територіях України чинять воєнні злочини

Переглядів: 121 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
и В ефірі телеканалу Euronews [url=https://www.facebook.com/petroporoshenko?__cft__[0]=AZUVUKNLU5oiI7QcXPlZzd53bK2mL7WrbevCJIFHzOPWJFTQAbNIAtN8dTSgn7NZiPeXyZ4QDY-eGxExCjHhVXrYIIwAzb8pPjpAiofUA7JzeS6iiz-p5q5bN-V8eziutAjbGi8tCK4-HTInbkVUd885sZJufW9yBalxzyAvn-OmZFv5GOt9vpoQhFWJJagcGmFYiKxhAGCfnXilctx45mbT&__tn__=-]K-y-R]Петро Порошенко[/url] наголосив, що російські війська на тимчасово окупованих територіях України чинять воєнні злочини. Там відбувається точно така сама ситуація, як і в Бучі, Бородянці, Рубіжному, Попасній, Маріуполі.Увесь світ бачить, як зустрічають українських солдатів на деокупованих територіях. Це наочно свідчить про те, що росіяни є окупантами, воєнними злочинцями. "Абсолютно переконаний в тому, що всі українські території будуть деокуповані, і для цього ми зараз робимо все можливе", - Петро Порошенко.

2 viktor  
0
ь В ефірі телеканалу Euronews [url=https://www.facebook.com/petroporoshenko?__cft__[0]=AZUVUKNLU5oiI7QcXPlZzd53bK2mL7WrbevCJIFHzOPWJFTQAbNIAtN8dTSgn7NZiPeXyZ4QDY-eGxExCjHhVXrYIIwAzb8pPjpAiofUA7JzeS6iiz-p5q5bN-V8eziutAjbGi8tCK4-HTInbkVUd885sZJufW9yBalxzyAvn-OmZFv5GOt9vpoQhFWJJagcGmFYiKxhAGCfnXilctx45mbT&__tn__=-]K-y-R]Петро Порошенко[/url] наголосив, що російські війська на тимчасово окупованих територіях України чинять воєнні злочини. Там відбувається точно така сама ситуація, як і в Бучі, Бородянці, Рубіжному, Попасній, Маріуполі.Увесь світ бачить, як зустрічають українських солдатів на деокупованих територіях. Це наочно свідчить про те, що росіяни є окупантами, воєнними злочинцями. "Абсолютно переконаний в тому, що всі українські території будуть деокуповані, і для цього ми зараз робимо все можливе", - Петро Порошенко.

1 viktor  
0
В ефірі телеканалу Euronews [url=https://www.facebook.com/petroporoshenko?__cft__[0]=AZUVUKNLU5oiI7QcXPlZzd53bK2mL7WrbevCJIFHzOPWJFTQAbNIAtN8dTSgn7NZiPeXyZ4QDY-eGxExCjHhVXrYIIwAzb8pPjpAiofUA7JzeS6iiz-p5q5bN-V8eziutAjbGi8tCK4-HTInbkVUd885sZJufW9yBalxzyAvn-OmZFv5GOt9vpoQhFWJJagcGmFYiKxhAGCfnXilctx45mbT&__tn__=-]K-y-R]Петро Порошенко[/url] наголосив, що російські війська на тимчасово окупованих територіях України чинять воєнні злочини. Там відбувається точно така сама ситуація, як і в Бучі, Бородянці, Рубіжному, Попасній, Маріуполі.Увесь світ бачить, як зустрічають українських солдатів на деокупованих територіях. Це наочно свідчить про те, що росіяни є окупантами, воєнними злочинцями. "Абсолютно переконаний в тому, що всі українські території будуть деокуповані, і для цього ми зараз робимо все можливе", - Петро Порошенко.

Ім`я *:
Email *:
Код *: