Головна » 2012 » Лютий » 23 » Звертання до небайдужих людей Коломийщини та інших регіонів
1:30 PM
Звертання до небайдужих людей Коломийщини та інших регіонів
Переглядів: 1630 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 7
7 Віктор  
0
так

6 Віктор  
0
так-Дуже важко пережити все це-вже рік постійного неспокою.тривоги та невпевненості в собі.ми пройшли з сином три операції.залишилось ще дві.на Бога надія та на людей наших.що постійно моляться за нас.співчувають.допомагають.добра всім.миру та спокою.і головне-всім здоров.я.дякуємо.хай Бог помагає нам всім.Син поїхав до столиці і вже здав аналізи та ренген.перед операцією на липень четверта і пята операції призначені...Щиро вдячні всім за допомогу.підтримку.молитви та співчуття і розуміння нашої біди.хай Бог помагає всім завжди і всюди.дякуємо пану Михайлу Негричу та всім друзям і помічникам.що долучаються до лікування нашого сина.Івану на липень мають класти протез.на Бога надія і на наших людей .що допомагають.щиро дякуємо.минула вже третя операція.на липень призначено четверту і п.яту.потратили ми більше 280.000грн.страшно від суми.але на четверту операцію.щоб поставити французький суглоб-протез.потрібно ще 4.000дол+плюс п.ята операція...маємо дві земельні ділянки.по 0.08га.разом 0.16га.приватизовані.під будівництво в районі об.їздної на Франківськ.з П.ядик.тому терміново змушені виставити їх на продаж по мінімальній ціні.продаємо дві разом.вони знаходяться на одній вулиці.вкупі.просимо вас.чи передайте друзям.знайомим-купити у нас ці ділянки по мінімальній ціні.-за 5000 дол продаємо дві разом.щиро дякуємо всім за допомогу.підтримку.молитви та пожертви для лікування нашого сина.хай Бог оберігає нас всіх.всім бажаємо здоров.я та спокою.нам потрібно зібрати ще хоч 120.000 грн до липня 2019р.продавати вже немає що.просимо у вас допомоги та підтримки і співчуття коштами.порадою.молитвою.Боженька всім нам все віддасть.добра всім та здоров.я.Слава Ісусу Христу-Слава навіки Богу.5168 7427 2650 9064- моя картка приватбанку.нам таки не стає 50.000 грн .щоб все оплатити.станом на 20 червня.до операції ще два тижні.добра всім та

5 Віктор Познік  
0
так-Віктор Познік разом з Німчуком Володимиром та 14 іншими особами.
8 хв. ·
День святого пророка Іллі нині святкують наші чорнобиляни.зранку ми спілкувались з настоятелем СВЯТО-ІЛЛІНСЬКОГО храму м.Чорнобиль о.Сергієм.привітали їх всіх з храмовим святом.побажали добра.здоров.я та мирного неба всім чорнобилянам та вахтовикам.з Богом.дякуємо вам за постійну допомогу та підтримку.

4 Віктор Познік  
0
так-Сходження Благодатного вогню відбулося! В котрий раз Бог дарував нам свою милість та любов!
Чи гідні ми цього,-вже друге питання...

3 ВІКТОР ПОЗНІК  
0
все буде добре

2 ВІКТОР ПОЗНІК  
0
з богом

1 познік віктор іванович  
0
Підтримайте нас.

Ім`я *:
Email *:
Код *: