Головна » 2018 » Листопад » 7 » наш Чорнобиль...вітаємо...
6:17 PM
наш Чорнобиль...вітаємо...

Віктор Познік разом із Maria Kenyuk та ще 22 у Місто Коломия.

11 хв. · 

Щиро вітаємо нашого славного та шановного ліквідатора аварії на ЧАЕС. о.Івана Остафійчука.голову нашого к-ту "Діти Чорнобиля"з днем народження.добра вам бажаємо та здоров.я.миру та спокою.злагоди та здобутків.щиро вдячні за постійну підтримку.допомогу.увагу та щирість і доброту.хай вам Бог допомагає завжди і всюди.вибачте за запізнення.

Переглядів: 348 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
ми-Віктор Познік разом із Maria Kenyuk та ще 22 у Місто Коломия.11 хв. · Щиро вітаємо нашого славного та шановного ліквідатора аварії на ЧАЕС. о.Івана Остафійчука.голову нашого к-ту "Діти Чорнобиля"з днем народження.добра вам бажаємо та здоров.я.миру та спокою.злагоди та здобутків.щиро вдячні за постійну підтримку.допомогу.увагу та щирість і доброту.хай вам Бог допомагає завжди і всюди.вибачте за запізнення.

2 viktor  
0
так-Віктор Познік разом із Maria Kenyuk та ще 22 у Місто Коломия.11 хв. · Щиро вітаємо нашого славного та шановного ліквідатора аварії на ЧАЕС. о.Івана Остафійчука.голову нашого к-ту "Діти Чорнобиля"з днем народження.добра вам бажаємо та здоров.я.миру та спокою.злагоди та здобутків.щиро вдячні за постійну підтримку.допомогу.увагу та щирість і доброту.хай вам Бог допомагає завжди і всюди.вибачте за запізнення.

1 viktor  
0
Віктор Познік разом із Maria Kenyuk та ще 22 у Місто Коломия.11 хв. · Щиро вітаємо нашого славного та шановного ліквідатора аварії на ЧАЕС. о.Івана Остафійчука.голову нашого к-ту "Діти Чорнобиля"з днем народження.добра вам бажаємо та здоров.я.миру та спокою.злагоди та здобутків.щиро вдячні за постійну підтримку.допомогу.увагу та щирість і доброту.хай вам Бог допомагає завжди і всюди.вибачте за запізнення.

Ім`я *:
Email *:
Код *: