Головна » 2020 » Жовтень » 24 » Осінь, панство, осінь... Пробуйте на дотик... Оцініть на вигляд легкість позолоти...
3:34 PM
Осінь, панство, осінь... Пробуйте на дотик... Оцініть на вигляд легкість позолоти...

Осінь, панство, осінь... Пробуйте на дотик...

Оцініть на вигляд легкість позолоти...

А зірок у ріках, як ікри у нерест.

Осінь, панство, осінь... Цей опалий шелест...

Ці самотні звуки у мотиві скрипки,

Концертує вечір у люстерку шибки...

А вітри-вітриська просто баламути...

Дощ, неначе Гамлет - бути чи не бути?

І вина, як дива хтось налив у грона...

Як шматочок сиру - місяць... Ніч - ворона...

Осінь, як лисиця вибігла із байки...

Дим на ворожіння у мольфара з файки,

Сном по золотому вишите убранство....

Осінь... Просто осінь... Не чекали, панство?

Переглядів: 219 | Додав: viktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 viktor  
0
ми-Осінь, панство, осінь... Пробуйте на дотик...Оцініть на вигляд легкість позолоти... А зірок у ріках, як ікри у нерест.Осінь, панство, осінь... Цей опалий шелест...Ці самотні звуки у мотиві скрипки,Концертує вечір у люстерку шибки...А вітри-вітриська просто баламути... Дощ, неначе Гамлет - бути чи не бути?І вина, як дива хтось налив у грона... Як шматочок сиру - місяць... Ніч - ворона...Осінь, як лисиця вибігла із байки... Дим на ворожіння у мольфара з файки,Сном по золотому вишите убранство.... Осінь... Просто осінь... Не чекали, панство?

2 viktor  
0
vb-Осінь, панство, осінь... Пробуйте на дотик...Оцініть на вигляд легкість позолоти... А зірок у ріках, як ікри у нерест.Осінь, панство, осінь... Цей опалий шелест...Ці самотні звуки у мотиві скрипки,Концертує вечір у люстерку шибки...А вітри-вітриська просто баламути... Дощ, неначе Гамлет - бути чи не бути?І вина, як дива хтось налив у грона... Як шматочок сиру - місяць... Ніч - ворона...Осінь, як лисиця вибігла із байки... Дим на ворожіння у мольфара з файки,Сном по золотому вишите убранство.... Осінь... Просто осінь... Не чекали, панство?

1 viktor  
0
Осінь, панство, осінь... Пробуйте на дотик...Оцініть на вигляд легкість позолоти... А зірок у ріках, як ікри у нерест.Осінь, панство, осінь... Цей опалий шелест...Ці самотні звуки у мотиві скрипки,Концертує вечір у люстерку шибки...А вітри-вітриська просто баламути... Дощ, неначе Гамлет - бути чи не бути?І вина, як дива хтось налив у грона... Як шматочок сиру - місяць... Ніч - ворона...Осінь, як лисиця вибігла із байки... Дим на ворожіння у мольфара з файки,Сном по золотому вишите убранство.... Осінь... Просто осінь... Не чекали, панство?

Ім`я *:
Email *:
Код *: